Fren Drešer je najpoznatija po ulozi dadilje u nekad popularnoj istoimenoj TV seriji, a sada je ponovo u centru pažnje kao jedno od glavnih lica sindikalnog protesta glumaca u Americi.

Čuvena "Dadilja" je nastala kao plod mašte njenog muža Pitera Marka Džejkobsona i nje same. Piter i ona se poznaju od tinejdžerskog doba, još od 15. godine.

Zajedno su doživeli i veliku traumu kad su dvojica kriminalaca provalili u njihov dom.Fren i njena prijateljica bile su žrtve silovanja, a Piter je tome prisustvovao, doduše, s povezom na očima. Jezivu traumu glumica nikad nije uspela da u potpunosti obradi u sebi i tako je prevaziđe.

"Nisam se uopšte dovoljno udubila u svoja osećanja", napisala je kasnije u svojoj knjizi. "Nisam želela da me doživljavaju kao slabića. Samo sam to sve zakopala u sebi i nastavila dalje sa svojim životom."

U knjizi objašnjava i da je upravo ta nepažnja prema sopstvenim osećanjima nju dovela do bolesti. "Taj bol od silovanja mi se smestio u matericu", tvrdi Fren. Petnaest godina nakon zločina, glumici je konstatovan karcinom materice.

"Tada sam prvi put morala da tražim pomoć", piše ona u svojoj knjizi. "I tako sam postala kompletnija osoba" tvrdi glumica koja, nakon operacije, nije mogla da ima dece. "Zato sam `rodila` svoju knjigu o karcinomu, a i serija je bila Piterovo i moje dete", kaže ona.

Međutim, život joj je priredio još jedno iznenađenje. Posle toliko vremena koje su proveli zajedno, njen muž je otkrio da je homoseksualac.

"Verovali ili ne, on je i dalje ljut što sam ga posle toga ostavila", priča Fren. "Međutim, mi smo srodne duše, a kad sam se razbolela od karcinoma, naši odnosi su ipak otoplili", zaključuje glumica.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Tekst: Lepa&Srećna

BONUS VIDEO: 

NE SLUŠAJ TUĐA ISKUSTVA, TI MOŽEŠ BITI HEROINA SVOJE PRIČE! Hrabra Ana Dornik pomaže ženama u borbi protiv karcinoma dojke Kurir TV