Srpski sportista Aleksandar Rašić je u žiži interesovanja javnosti zbog velike štete koju mu je pričinila nezapamćena oluja.

On je odlučio da se bavi voćarstvom nakon završetka igračke karijere, tako da u Šidu već godinama ima plantažu. Međutim, izuzetno jak vetar, kiša i led su mu napravili ogromne probleme.

Njegova četvorogodišnja ulaganja su, po prvim izveštajima, pred potpunim krahom. "U pitanju je stopostotna šteta. Štapovi su popucali, zajedno sa mrežama pali na biljke. Sada čekamo procene veštaka, procenitelja štete, ali, po razgovoru sa njima, moj zaključak je da je novčana šteta sigurno 600.000 do 700.000 evra", rekao je Aleksandar u razgovoru za Blic.

Katarina Sotirović, Aleksandar Rašić
ATA / Antonio Ahel 

Njegova bivša žena se još nije oglasila ovim povodom. Poznato je da je ona uvek bila spremna da ga podrži. Tako je i posle razvoda pristala da ga primi u dom u vreme kad je njegov stan morao da se renovira.

Katarina Sotirović, Aleksandar Rašić
ATA / Antonio Ahel 

"Tako je, Sale i ja smo živeli tada zajedno više meseci", objasnila je Katarina. Nije htela da dozvoli da on traži sebi smeštaj bilo gde. "Sve dok se to nije završilo, on je bio kod nas. Kažem mu: `Gde ćeš sad po stanovima, mi smo porodica još uvek bez obzira što smo razvedeni`, pričala je Kaća.

Kaća i Aleksandar su se, inače, venčali dvaput, ali je oba puta brak okončan razvodom. 

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Tekst: Lepa&Srećna

BONUS VIDEO:

Superćelijska oluja u Beogradu 3 Kurir