Pevačica Goca Božinovska, koja živi u kući u Surčinu, danas dočekuje majstore koji će sanirati štetu koju je napravila superćelijska oluja, koja je sinoć, nakon Slovenije i Hrvatske, pogodila i Srbiju. Goca kaže da su prizori bili strašni, ali da je najvažnije da niko nije povređen i da je šteta samo materijalna.

"Nama je vetar otkinuo deo lima, sve je letelo po dvorištu. Otpalo je nekoliko crepova, pa sad čekamo majstore da dođu da se sve to sanira. Žao mi je bilo i za neke polomljene voćke u dvorištu što sam gajila, to je sve uništeno, a lepo je rodilo pa sam se radovala. Sve se desilo kroz pet minuta, mrkli mrak i haos. Treba i nekoliko oluka da se sredi koji su pokidani. Bitno je, Bogu hvala, da smo svi dobro i da niko nije povređen. Sad tek vidim da je svuda bilo jako nevreme, svuda je materijalne štete", rekla je Goca Božinovska za "Republiku".

Uništena imanja Goce Božinovske i Nade Topčagić tokom nevremena
ATA Images/Antonio Ahel 

Njena koleginica Nada Topčagić poseduje kuću u Banovcima i imanje na Tari, te je zabrinuta šta će je tamo dočekati.

Nada Topčagić
Instagram/topcagicnada 

"Ne znam šta se desilo sve u Banovcima, javili su mi da je neki haos bio, nemam kapiju, odnelo mi je kapiju, ali dobro, videću, moram da odem da pogledam, sad ću zvati ljude na Tari, ako su odneti krovovi... Bilo je jezivo, ja sam bila kod snajke u trenutku kada je sve krenulo da se dešava, sad sedim sa kumovima i prepričavamo šta se sve desilo, i zove je otac, pita da li je sve u redu, jer mi smo ovde u ušuškanom delu, zgrada nam je na lepoj lokaciji, ali opet, meni je terasa uništena, sve je odletelo, sasksije, cveće, lavori sa vodom, a nije mi dao đavo mira, pričala sam sa njenom kumom, čula sam samo neka lomljava i da je buka, krš i lom. Pogledala sam vesti, portale, apokalipsa je bila... Prošlo je neko vreme, meni Zlatko (suprug, prim. aut.) javlja da krenem ka njemu, nisam ni mogla, svuda klupe i drveće... U Banovcima kažu da je otišla kapija, ali večeras imam neki koncert u Barajevu, za kompozitore, sad se spremam za tamo", rekla je Nada za pomenuti medij.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Tekst: Lepa&Srećna

BONUS VIDEO:

BUDUĆA BAKA SPREMA IZNENAĐENJE MIRKU I BOJANI! Goca ne krije SREĆU - Sutra stižu ONI! Mladi par će ZANEMETI (KURIR TELEVIZIJA) Kurir televizija