Iako je na javnoj sceni duže od tri decenije, glumica Anita Mančić nerado govori o privatnom životu, a ono što se o njoj zna jeste da je već duže od dve decenije u braku sa grafičkim dizajnerom Bojanom Dedićem sa kojim se venčala na intimnoj ceremoniji, nakon što je dugo odlagala venčanje - zbog stidljivosti.

 "Bojan je divan. Njemu verujem najduže, i zato najviše. Divim mu se što me razume i trpi. Često mi treba samoća, malo bi muževa to trpelo. Deset godina vodila sam tešku borbu da postanem majka, nažalost bezuspešno. To je veliki atak na organizam. Telo je počelo da se buni, zato sam odustala od te borbe. Razmišljala sam i da usvojim dete", rekla je svojevremeno Anita.

 Oni su se zajedničkim snagama duže od deset godina borili da se ostvare u ulozi roditelja, ali da im se taj san nije ostvario. Anita je veliku podršku imala od supruga o kome je uvek govorila biranim rečima, pa je bilo teško i pretpostaviti da ta ljubav ide ka kraju.

Kada su se Anita i Bojan razveli nije poznato, tek činjenica je da je on krenuo dalje. Na njegovom Fejsbuk profilu vidljiv je post iz marta 2022. gde piše: "Got engaged to Bitza Zec“.

Anita Mančić se razvela
Facebook/Bojan Dedić 

 "Da se predstavim: radim kao lični trener. Iza mene su 43 godine iskustva u sportu i dvadeset u radu sa ljudima. Prvak sam Srbije na 100 m sprint, 110 m prepone, u skoku udalj i bodibildingu. Završio sam aikido, kendo, džudo i karate. Trenirao sam hokej u Kanadi, kao i gimnastiku (parter i razboj). Dugo se bavim boksom. Imam licencu trenera boksa za sve kategorije i vodio sam svoj kik-boks klub“, naveo je, između ostalog, u jednoj objavi.

Imajući u vidu da zajedničke fotografije sa Anitom Mančić još krase njegov profil, reklo bi se da je sa bivšom suprugom, uprkos tome što je otpočeo novo životno poglavlje, i dalje u dobrim odnosima, piše Hellomagazin.rs.

"Kada ti neko kaže da je tužan i da ga boli duša, nemoj da mu držiš lekcije kako biti srećan. Zagrli ga čvrsto i ne puštaj dok on tebe ne pusti“, glasi jedna od životnih mudrosti koju je Bojan Dedić podelio na društvenim mrežama.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Izvor: Lepa&Srećna

"RAZVOD SA AMIDŽIĆEM MI JE BILA SMRT BEZ UMIRANJA!" Manekenka otvorila dušu, a potom otkrila KAKAV ODNOS SADA IMA SA OGNJENOM Kurir televizija