Popularna pevačica Ana Kokić veoma retko na svom Instagram profilu objavljuje fotografije sa članovima porodice, međutim sada je za to imala dobar razlog. Naime, njena majka proslavila je rođendan, a tim povodom Ana je objavila njihovu fotku i uputila joj emotivne reči koje su dirnule mnoge pratioce.

"Nema sile koja je jača od majčine ljubavi! Majka može sve, majka uvek bolje zna, majka je spremna život da da bez razmišljanja, majka je jedna jedina! Kada je majka nasmejana, sve je dobro! Čuvajte svoje majke i volite ih jer one od toga žive! Srećan ti rođendan kraljice! Volim te", poručila je pevačica uz zajedničku fotografiju sa majkom.

Ana je jednom prilikom govorila i odnosu sa ocem koji je preminuo 2021. godine.

"Kad nas je napustio, nisam mogla da shvatim ozbiljnost majčinog i njegovog razlaza. Oni su se sudski razveli 1999. godine, u vreme bombardovanja. U početku smo se viđali, pa se to proredilo. Kada sam shvatila da sa ocem uvek viđam na svoju inicijativu, rešila sam da više ne insistiram na tome", ispričala je ona jednom prilikom i istakla da ocu nikada nije zabranila da je poseti.

 "Mom ocu nikad nije bilo zabranjeno da dođe. Nismo ni prva ni poslednja familija koja ima neki problem, ali naše porodične probleme ćemo rešavati u okviru porodice", rekla je Ana koja se sa ocem pomirila kada je saznala da je neizlečivo bolestan.

 "Ana i njena sestra Maja su posetile bolesnog oca. Izgladili su odnose i rešili sve što ih je tištalo sve ove godine. Mislim da je Stevan mirno otišao na onaj svet, jer je njemu ceo život bilo bitno samo da reši odnose sa njima dvema. Znate, on je i na pijaci i prijateljima, ma gde god da se pojavio, govorio koliko ga boli njihov odnos i to što ne može da dopre do ćerki i ako je pokušavao godinama. Na kraju se sve ipak rešilo. Nažalost, on nije dugo poživeo posle toga, žao mi je što nije mogao duže da uživa u njihovom pomirenju ", rekao je tada za Kurir izvor.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Izvor: Lepa&Srećna

BONUS VIDEO:

Nema potrebe da se mrzimo: Ana Kokić o odnosu da bivšim suprugom Kurir televizija