Hit “Hajde da ludujemo ove noći“ i nakon trideset godina od kada ga je otpevala mlada i harizmatična Tajči, danas Tatjana Kameron, odzvanja u ušima. Pevačica je devedesetih godina prošlog veka bila velika zvezda, ali pošto je prošla kroz razne unutrašnje borbe, a ni slava ni novac joj nisu doneli sreću, na vrhuncu popularnosti je otišla u Ameriku. Da nagla popularnost nije uvek laka, a posebno kada se desi u tako mladim godinama, Tajči je opisala s ove vremenske distance.

"Bavim se muzikom od četvrte godine, to nije bio uspeh preko noći, meni je to bila nuspojava. Sa 17 godina sam pobedila na Zagrebačkom festivalu, bila sam svuda, što jeste bio logičan nastavak tog mog uloženog rada, a moj cilj je bio da se bavim muzikom i kroz nju stvorim nešto lepo, da ljudima ulepšam dan", započela je svoju ispovest Tajči u emisiji  "U svom filmu".

"Strašno intenzivna slava, nikad pre se tako nešto nije dogodilo jer to nije bila samo zgodna pesma, već opšti doživljaj. Kao 19-godišnjakinja nisam bila na to spremna, ipak, taj osećaj... To nije bila regularna slava, u tom trenutku nisam imala alate ni mentalnu podršku ni nekoga ko bi mi oko tog pomogao", rekla je Tajči koja je donela odluku da se preseli u Ameriku.

"To mi je bilo teško, otišla sam jer nisam znala na koji način da funkcionišem. Doživela sam teške stvari i pre nego što mi se dogodila slava. Nisam otišla zato što sam htela negde drugo da gradim karijeru ili zato što sam bila ljuta, nego nisam videla drugi izlaz", rekla je Tajči koja se nakon pet godina boravka u Njujorku preselila u Los Anđeles, gde je upoznala supruga Metjua Kamerona koji je preminuo 2017. od kancera pluća.

"To je bilo teško jer mi je tata isto oboleo od raka mozga. Kad je tata bio bolestan, Matju je bio uz mene. Mesec dana pre nego što je moj suprug preminuo imala sam jedan trenutak kad sam otpustila taj strah", rekla je pevačica i priznala da se nakon očeve smrti lečila od depresije.

Izvor: Lepa&Srećna