Nina Janković ostvarena je kako na poslovnom, tako i na privatnom planu, a osmeh na lice svakodnevno joj stavljaju petogodišnji sin Vukašin i dvogodišnja ćerka Ivanka. Glumica je, uprkos brojnim poslovnim obavezama, maksimalno posvećena naslednicima, a pred spavanje imaju posebne rituale.

"Vukašina i dalje uspavljujem knjigom. Verujem da će to da potraje, on to voli. Neke čitamo više puta, nekad traži nove. Ivanka voli da listamo knjige preko dana. Uveče je potpuno drugačija, samo joj je da uzme mleko, čačka moju kosu i tako se uspava. I kad joj pevam nešto, umirujem, utišavam, ne vredi. Samo se igra mojom kosom i zaspi", otkrila je Nina za "Kurir" i nedeljni dodatak "Stil".

U svemu ima veliku pomoć supruga Mateje Dičića.

"U poslednje vreme smo se podelili. Ja uspavljujem Ivanku baš zbog te kose, a Mateja čita Vukašinu. Nekad ih ja oboje uspavam, nekad ih oboje uspava tata. Sve zavisi, od dana do dana", rekla je glumica, koja rado obavlja kućne poslove.

"Radim po kući, naravno. Kad su deca tako mala, jurite za njima, sklanjate, prinesi, donesi... Dovoljno je što svaki dan, i to više puta dnevno, s decom rasklanjam igračke. Ne podnosim haos, tu sam malo frik. Sad učim Vukašina da, kad krene da se igra sa jednom igračkom, onu drugu vrati na mesto. Svuda su po kući igračke i jedva čekam da ih se ratosiljamo", zaključila je Nina.

Glumica je nedavno otkrila i da njeni naslednici već pokazuju sklonost ka umetnosti.

"Vukašin ima sklonosti ka umetnosti. Isprati svaku predstavu koju gleda. Ne znam da li će biti glumac, neću mu sigurno uskratiti njegove želje. Skoro sam vodila Ivanku i njega da gledaju novogodišnju predstavu i ona od godinu i po dana je gledala sve vreme. Bila je iznenađujuće mirna. Vukašin se smejao i uživao", rekla je pre nekoliko meseci Nina.

Još fotografija Nine Janković pogledajte u galeriji ispod.

Youtube/Printscreen/Kurir TV, Kurir / Damir Dervišagić Nina Janković

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Tekst: Lepa&Srećna

BONUS VIDEO:

PREKID PROGRAMA, SUZE SAME IDU! Kad je videla NJEGA trudnu glumicu SAVLADALE emocije - odmah ZAPLAKALA (KURIR TELEVIZIJA) Kurir televizija