Nina Janković sa osmehom je ušla u 2023. godinu, a 2022. opisala je u tri reči.

"Brza, stresna i divna. Stvarno mi se desilo i nekoliko lepih uloga. Uželela sam se neke velike pozorišne uloge i premijere", počela je glumica za "Kurir".

Kraj 2022. godine obeležio je početak emitovanja druge sezone serije "Mama i tata se igraju rata", u kojoj Nina igra jednu od glavnih uloga, a njen sin Vukašin (4) pomno prati mamin rad.

"Naravno da gleda i kaže mi: 'Mama, ovu scenu izbaci. I ovu isto.' To su scene u kojima sam tužna i nervozna, gde vičem.Posle me pita kako ću sve to izbaciti, a ja mu kažem da ne brine, već da samo gleda seriju", otkrila je Nina, koja pored sina ima i ćerku Ivanku.

"Vukašin ima sklonosti ka umetnosti. Isprati svaku predstavu koju gleda. Ne znam da li će biti glumac, neću mu sigurno uskratiti njegove želje. Skoro sam vodila Ivanku i njega da gledaju novogodišnju predstavu i ona od godinu i po dana je gledala sve vreme. Bila je iznenađujuće mirna. Vukašin se smejao i uživao", ponosna je umetnica na svoje naslednike.

Da nije odabrala glumu kao životni poziv, velika je verovatnoća da bi radila sa decom.

"Da nisam glumica, bila bih dizajnerka. Mada, volim i rad s decom. Ko zna šta bih bila. Možda i vaspitačica u vrtiću", rekla je za pomenuti medij.

U 2023. godini ima samo jednu želju, a vezana je za njene najbliže.

"Da što više slobodnog vremena provedemo kao porodica. A svim ljudima samo da smo živi i zdravi", zaključila je glumica, koja praznike provodi sa porodicom u Španiji.

Još fotografija Nine Janković pogledajte u galeriji ispod.

Youtube/Printscreen/Kurir TV, Kurir / Damir Dervišagić Nina Janković

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Tekst: Lepa&Srećna