Strašno nevreme koje je zadesilo sinoć Srbiju izazvalo je veliku štetu, a mnoge poznate ličnosti su se suočile sa neprijatnim prizorima. Kod Goce Božinovske je odleteo jedan deo limenog krova, uništene su joj mlade voćke pod rodom u dvorištu.

Nada Topčagić je tek saznala da je oluja pogodila i njeno imanje kad su je novinari kontaktirali pošto nije bila kod kuće u trenutku kad je nastao haos.

Kristina Radenković je svedočila velikoj nevolji u komšiluku. Tik ispred kuće njene majke izbio je požar, a voditeljke ga je brzinski snimila i objavila na Instagramu. "Noćas je bilo baš stresno. Hvala vatrogasnoj službi na brzoj intervenciji", dodala je uz snimak.

Požar ispred kuće Kristine Radenković instagram/krisradenkovic

Međutim, ovaj potez je zabrinuo njene brojne fanove  pa je Kristina ubrzo dodala i objašnjenje: "Mi smo ok, hvala svima na brizi, požar nije bio kod nas.

Zahvaljujući vatrogasnoj službi, koja se uprkos svim intervencijama noćas, brzo pojavila na licu mesta, sve je brzo lokalizovano", napisala je voditeljka.

kristina radenkovic.jpg
Instagram / krisradenkovic 

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Tekst: Lepa&Srećna

BONUS VIDEO:

nevreme u Beogradu palo drvo Kurir