Nada Topčagić na Tari poseduje kuću od 150 kvadrata, gde često pravi zimnicu, domaću rakiju i džem. Sve domaće proizvode iz svoje kuhinje rado deli kolegama koje joj dolaze u posetu.

"Ja na Tari imam svoj mir i u Beograd se spuštam samo kad imam posla. Zamrzivači su uvek puni. Pa ja ovde tri puta godišnje berem boraniju, imam neprskane jagode i sigurno 100 tegli džema. Samo pravim i delim, ja ako pojedem jednu teglu godišnje. Kad dođu kolege, sednemo lepo, družimo se, a kad krenu, uvek spakujem da imaju. Takva sam uvek bila, nisam namćor", ispričala je pevačica za "Republiku".

Iako važi za ženu koja je veoma mlada duhom i uvek spremna za šalu, Nada kaže da više voli da se druži sa starijim kolegama, nego sa mlađim.

"Ja se, recimo, više družim sa starijim kolegama nego sa mlađim. Čudne su ove mlađe generacije. Još imam snage više od njih za sve i u svakom smislu. Mogu da odradim nastup isto kao i oni, da ne trepnem što se energije tiče. Samo mi je mana što ponekad imam tremu, ali to se ne vidi posle nekoliko čašica! Svi se nešto foliraju, kod mene toga nema i zato me narod voli", tvrdi Nada, koja bi volela da jednog dana predstavlja Srbiju na Evroviziji.

Nada Topcagic  ima koronu
ATA / Antonio Ahel 

"Beovizija je super takmičenje, a ja bih se odlično snašla kao evrovizijski predstavnik Srbije. Mislim da bih super prošla, nikad se nisam prijavljivala za sve ove godine, ali nikad se ne zna. Svakako bih se sama potrudila da osmislim svoj nastup. Ne bih da odem s nečim što je već viđeno. Najbolje je kad pokažete nešto novo, da ste inovativni i da imate nešto što Evropa voli. Nije poenta u tome da svi budu kao jaje jajetu. Najviše bih se fokusirala na kostime. To bi pariralo svetskim zvezdama", smatra pevačica. 

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Izvor: Lepa&Srećna