Nakon što se razvela od bivšeg supruga Aleksandra Uhrina, sa kojim ima sina Strahinju, voditeljka Sanja Marinković kaže da nije ponovo pronašla srodnu dušu, ali da uvek postoji neko ko okupira njenu pažnju.

"Ljubavi uvek ima, samo je pitanje da li je jednosmerna ulica. Ja uvek imam neku simpatiju zbog čega tako ubrzano, plitko dišem i zbog koje se lepše smejem. Uvek imam nekog, ali on ostane na nivou simpatije. Možda je problem u meni, jer nisam dovoljno opuštena, a možda je problem u drugoj strani, jer se on obeshrabri brzo. Mnogo mi je smešnije kad mi u restoranu neko priđe i pita odmah čime se bavim.

Ja im objasnim čime se bavim i da nekad imam po dva meseca odmora i oni odmah pomisle da sam učiteljica. U inostranstvu mnogo više prilaze, traže mi Instagram, ja uvek kažem bolje broj, jer mogu da ga blokiram", ispričala je voditeljka u emisiji "Premijera Vikend Specijal", koja se za bivšeg supruga udala iz velike ljubavi.

"Bila sam emotivna sponzoruša. Ja sam se udala isključivo iz ljubavi i Strahinja je nastao iz iste te ljubavi", objašnjava. "Rastali smo se, jer su se vremenom ugasile emocije, putevi su nam se razišli, uverenja o životu u dvoje su počela da nam se razlikuju.

Verovatno je počeo i da mu smeta taj moj javni život, jer sam ja pre svega jedna ambiciozna žena. Verujem da mu nije bilo prijatno da mu žena bude javna ličnost. Imala sam uvek njegovu podršku i pratio je tu moju ambicioznost, ali jednostavno smo počeli da shvatamo da to više nije to", priča Sanja.

Njih dvoje su se, kako kaže, borili da brak uspe, ali jednostavno nije moglo više. "Emotivno smo se rastali pre par godina, ali nismo želeli da se razvedemo dok sve ne posložimo da Strahinja bude srećan", rekla je Sanja.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Tekst: Lepa&Srećna

BONUS VIDEO:

Rasplakala se Sanja Marinković u Sceniranju Kurir TV