Teodora Bjelica veoma je fizički aktivna, a jedan od njenih omiljenih sportova je jahanje. Počela je da trenira pre godinu dana, ali je na svojoj koži osetila i koliko ova disciplina može da bude opasna.

"Idem sa svojim trenerom i moram da budem jako koncentrisana na konja da ne bih pala, a dešavalo mi se dva puta u roku od tri dana. Prvi put sam pala u pesak, napravila tri salta, pala sam na levo rame i glavu i kada sam čula da mi krcka svaka kost u vratu, mislila sam da ostajem nepokretna. Ali hvala Bogu - nije mi bilo ništa. Drugi put sam pala na beton, isto na rame, ali nisam se povredila, a trener mi je rekao ‘Bravo, svaka čast, odlično znaš da padneš’, ja rekoh: ‘Hvala ti, ne želim da se to više dešava'", ispričala je glumica za "Nova.rs".

Ona je krenula stopama svoje majke, glumice Gordane Bjelice, na koju je izuzetno ponosna.

"Njena omiljena uloga mi je ‘Orkestar jedne mladosti’, tu najviše podseća likom na mene, imala je otprilike godina koliko i ja, tu jako ličimo. Kada vidim nju, kada joj čujem glas, manir kako glumi, onda kažem ‘Bože, ipak sam ista majka’. Ceo život bežiš od toga da budeš kao tvoji roditelji, a onda kako idu godine primećuješ i počneš i mnogo bolje da ih razumeš, i sada sam mnogo ponosna na to. Njena uloga u ‘Doviđenja u Čikagu’ je njena fantastična uloga", rekla je Teodora.

U početku se, kako kaže, oko posla nije savetovala sa majkom.

"Za prvi film nije znala ni da ja snimam, ni šta snimam, ništa joj nisam pričala, a ni ja nisam znala u kakav sam svet upala. Otišla sam na snimanje kao na neki izlet, svi oko mene su imali neku odgovornost, a ja sam se super provela. Tek kasnije smo počele da pričamo o glumi, a tek sada se savetujemo i razumemo. Ona se uvek držala po strani, nije se puno ni družila, nije sedela u pozorištu posle predstave, bila je i udata, pa joj je taj bivši muž pravio probleme. 10 godina nije igrala jer joj je on branio, i to u njenim najmlađim godinama", ispričala je mlada glumica za pomenuti medij.

Teodora se nedavno našla u centru medijske pažnje zbog raskida veze sa Igorom Kojićem. Njih dvoje su, kako se pričalo, planirali svadbu, ali je umesto toga usledio krah.

"Jednostavno, nismo se poklopili. S godinama sam naučila da ne trošim vreme na ljude i odnose koji mi ne prijaju. Bez zle krvi odlazim i toj osobi poželim sve najbolje", rekla je glumica tim povodom za "Story".

Još fotografija Teodore Bjelice pogledajte u galeriji ispod.

Instagram / teodorabjelica, Instagram/Teodora Bjelica Teodora Bjelica

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Tekst: Lepa&Srećna

BONUS VIDEO:

GLUMICA ŽALI ZA OMILJENIM HOBIJEM! Ivana Dudić: Volim da jašem, a nisam odavno... Možda ću uspeti ovog leta u Crnoj Gori Kurir TV