Silvi Majs, voditeljka i manekenka, izgleda da baš nema sreće u ljubavi. Naime, ova 45-godišnja lepotica bila je udata osam godina za holandskog fudbalera Rafaela van der Varta.

Njihov brak se završio na jako okrutan način. Rafael je udario Silvi u novogodišnjoj noći, a dva dana nakon dočeka Nove godine 2013. par se razišao. Iako su oboje potvrdili da je to incidenta zaista došlo na jednoj privatnoj žurci, tvrdili su da to nije razlog razvoda.

Fudbaler je priznao da jako žali zbog svega, ali je odmah nakon razvoda uplovio u vezu sa najboljom prijateljicom bivše supruge, Sabijom Bularuz, bivšom ženom svog reprezentativnog kolege i nekadašnjeg defanzivca Čelsija Halida Bularuza. Silvi je ovo saznanje potpuno slomilo.

"To je psihološki teror. Ljubili su se ispred mog prozora. Raditi tako nešto je znak lošeg ukusa", rekla je Silvi, kojoj je smetalo što Rafael sa Sabijom dolazi u porodičnu kuću da vidi njihovog sina jedinca. Voditeljka je tvrdila da je nova izabranica njenog bivšeg muža kopira, da se oblači kao ona, nosi istu frizuru i odlazi na ista mesta.

Silvi uprkos svemu nije izgubila veru u brak, pa se 2020. godine udala za Niklasa Kastela u Firenci u Italiji. Iako se činilo da je njihov brak bajkovit početkom ove godine su se razveli.

Ljubavni život Silvi Majs
Profimedia 

"Teška srca objavljujemo da smo odlučili da se raziđemo. Osvrćemo se na veoma dobra vremena, ali moramo priznati da su naši životni stilovi previše različiti za zajedničku budućnost", poručili su u zajedničkoj izjavi, međutim ljubazne reči bile su namenjene javnosti.

Kastelo se požalio da je jako razočaran Silvinim ponašanjem jer je navodno od njega tražila novac. Ipak, čini se da nije dugo tugovao jer su se pojavile njegove fotografije sa plaže San Tropea u Francuskoj, gde je u društvu brinete, sa kojom uživa, smeje se i drži za ruke.

Silvi Majs ljubavni život
Profimedia 

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Izvor: Lepa&Srećna

BONUS VIDEO:

Preljuba TikTok/itslordvada