Svi ljubitelji tenisa su gledali meč Novaka Đokovića i Karlosa Alkaraza, ali jedne teniserke nije bilo u publici na Vimbldonu. Oni koji su očekivali da će ugledati Mariju Goznales Himenez ostali su razočarani.

Lepa Španjolka od malena igra u istom teniskom klubu iz kojeg je potekao i Karlos, a zbog jedne fotografije koja je zapalila Instagram svi veruju da su njih dvoje u ljubavi.

Dvadesetogodišnji Karlos i tri godine starija Marija znaju se od detinjstva. Za Mursiju, region u kojem su rođeni i odrasli, karakterističan je čak i poseban jezik, različit od španskog koji se govori u drugim delovima zemlje. Veze između dvoje mladih je jake i duboke.

Mada je broj jedan u svetu, Karlos je i dalje bespogovorno privržen porodici i, kako sam kaže, kad se vrati kući i dalje je samo "Čarli" ili "Karlito".

karlos alkaraz 0789492988.jpg
Profimedia 

Upravo u takvom okruženju se, izgleda, i rodila ljubav prema Mariji koju su otkrili verni pratiocina Instagramu. Njihovu sliku na kojoj je ljubi u obraz uspeli su da uhvate, a kažu da ih je bilo još više. Uobičajene Karlosove poruke su bile "najlepša si" ili "nedostaješ mi".

karlos alkaraz i marija himenez
Instagram / carlitosalcarazz 

Marija je, međutim, ostala tajanstvena. Nije objavljivala Alkarazove fotografije, već samo uobičajene devojačke slike sa putovanja i iz modnih avantura. Karlos se, takođe, ne izjašnjava o devojci, ali uporno naglašava kako ga slava ne menja i kako kod njega sve ostaje isto.

"Ne menjam tim, ne menjam trenera", podvlači mladi teniser, za kojeg svi kažu da liči na Novaka po svojoj odlučnosti od najranijeg detinjstva.

Jedini "potres" o kojem se pričalo je kratka avantura mladog Karlosa sa španskom pevačicom Anom Menom, s kojom je navodno bio u vezi prošle godine. To je trajalo samo dva meseca, ali možda ovo iskušenje Marija ipak nije prebolela.

Čitav turnir na Vimbldonu je "prećutala", mada su upravo njoj stigle brojne čestitke na Karlosovoj pobedi. Nije je bilo ni u Alkarasovoj loži, već su mu podršku pružili samo članovi porodice. Više Marijinih slika pogledajte u galeriji!

Instagram / mariaagimenezz Karlos Alkaraz i mlada teniserka se znaju od detinjstva, ali nisu želeli da potvrde da li su u ljubavi.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Tekst: Lepa&Srećna

BONUS VIDEO:

Novak Djoković Instagram/nibman