Milicu Todorović već skoro dve decenije gledamo na javnoj sceni, a njjena bogata započela je pre 18 godina kada je pobedila u drugoj sezoni takmičenja "Zvezde Granda" .

Tada je osvojila srca publike, a na društvenoj mreži Instagram objavila je fotografiju, gde stoji na pobedničkom tronu sa nagradom.

"Na današnji dan, pre 18 godina postala sam pobednica takmičenja Zvezde Granda! Kakvo punoletstvo! Hvala svima vama koji ste uz mene svih ovih godina", napisala je Todorovićeva kratko, a ispod fotografije nizale su se čestitke.

Milica se proslavila pobedom u drugoj sezoni "Zvezda Granda", a prvi honorar od pevanja zaradila je dok je još bila u osnovnoj školi.

"Svoje prve honorare sam zaradila sa 13 i 14 godina. Imala sam svoj bend u Kruševcu. Pevala sam petkom i subotom. Sećam se da mi je dnevnica bila 1.500 dinara. Taj novac sam sakupljala za svoju muzičku školu i svoje obrazovanje. Čuvala sam tu zaradu za privatne časove klavira, teorije muzike i solfeđo, kako bih se upisala. To sam sve sama uspela da završim i zbog toga sam bila jako ponosna na sebe. A tako je i dan-danas", istakla je nedavno za "Kurir" pevačica, koja je veoma rano počela da nastupa, te priznaje da bi, kada bi mogla da vrati vreme, to promenila.

"To je valjda sudbina. Sad kad bih mogla da biram, prvo bih završila školu, pa bih onda počela da radim. Jako mi je bilo teško da radim i da uporedo idem u školu. To je bio pakao. Ujutru bih rano dolazila sa svirki i tako umorna sam išla u školu. I sve to na relaciji Beograd-Kruševac. Jedino bih to promenila", zaključila je za pomenuti medij.

Milica danas važi za jednu od napopularnijih pevačica na našem estradnom nebu,a još njenih fotografija pogledajte u galeriji ispod.

ATA / Antonio Ahel Milica Todorović u najlepšim letnjim kombinacijama.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Tekst: Lepa&Srećna

BONUS VIDEO:

KOLEGE ILI NEŠTO VIŠE? Milica Todorović i Bane Mojićević zapevali u duetu! EMOCIJE PRŠTALE, a pridružio se i SPECIJALNI GOST  Kurir televiz