Maja Berović i njen suprug Alen u februaru 2022. godine dobili su sina Lava koji je kruna njihove ljubavi, a  njemu je posvetila i pesmu koja nosi njegovo ime.

"Pesma je nastala tokom jednog životnog perioda koji je meni bio jako jako težak i stresan obzirom da sam pre toga postala majka. A, kada postanete majka, nekako drugačije gledate na život i uopšte na zdravlje. Važno vam je da budete zdravi da biste, prosto, mogli da budete roditelj. Imala sam taj neki, da kažem nemili period gde sam prosto imala zdravstveni problem, operisala sam nogu... Imala strašnu infekciju noge. I u tom momentu ja sam negde imala misli da ja možda neću moći više da se bavim ovim poslom zato što je sve bilo jako napeto i neizvesno", rekla je Maja, koja otkriva kako je nastala pesma koju je posvetila sinu:

"U tom najgorem periodu nastala je pesma 'Lav'. Napisala ju je moja prijateljica Ana Stamenković koja je živela sa mnom taj period, najgori u životu. Jedan dan je došla i donela mi je pesmu 'Lav', a to je bila i prva pesma koju sam ja dobila. Ušla je u bolnicu gde sam ležala između dve operacije. U tom trenutku sam bila u jednom teškom fizičkom i psihičkom stanju. Ona ušla i rekla 'Znam da ti nije ni do pesme ni do ničega ali samo pročitaj da vidiš'. Ja sam joj rekla 'Nemoj Ana molim te sada, zaista mi nije ni do čega', ali je insistirala da pročitam.

I zaista kada sam pročitala, videla sam koliko je mog psihičkog i emotivnog stanja i svega u toj pesmi da sam ja u tom momentu dobila nekakva krila i nekakvu želju da ustanem iz tog kreveta i da krenem u normalan život. To je prosto priča koja je opisivala taj period gde sam ja bila u potpunom emocionalnom rastrojstvu. Dvadeset dana odvojena od deteta... Od te pesme je sve nekako krenulo bolje i hvala dragom Bogu ja sam danas tu i sve je nekako iza mene i imamo tu predivnu pesmu.", rekla je za Informer Maja koja je nedavno pričala da za 18 godina braka nikada nije imala krizu sa suprugom.

"Niko ne bi verovao kad bih rekla da mi brak nikad nije bio u krizi. Možda će tek biti, ne znam šta me čeka u životu, ali dosad stvarno nije bilo kriza niti sam ikad pomišljala da tu nešto nije u redu. Duše su nam se srele u startu i nije bilo trzavica, i dalje se nadam najboljem", rekla je za "Informer" Maja, a potom kroz smeh otkrila tajnu uspešnog braka.

"Retko se posvađamo, jedino kada sinu nešto dopustim što on ne dopušta. Alen Lavu sve popušta, a ja sam srećna što je on tu od samog početka da mi pomogne. Uigran smo tim kad je naš sin u pitanju", istakla je pevačica, koja kaže da je naslednik jednu osobinu posebno povukao na nju.

"Sin Lav je na mene povukao plačljivost, i ja sam bila plačljiva, plakala sam za svaku sitnicu, to je bio moj odbrambeni mehanizam. On je isti po tom pitanju i ima moje oči", rekla je Maja za pomenuti medij.

Još fotografija Maje Berović pogledajte u galeriji ispod.

Instagram / mayaberovicofficial Maja Berović

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Tekst: Lepa&Srećna

BONUS VIDEO:

Maja Berović u izazovnom izdanju Instagram