Nakon što se razvela od bivšeg supruga Aleksandra Uhrina, sa kojim ima sina Strahinju, voditeljka Sanja Marinković kaže da nije ponovo pronašla srodnu dušu, ali da uvek postoji neko ko okupira njenu pažnju.

"Ljubavi uvek ima, samo je pitanje da li je jednosmerna ulica. Ja uvek imam neku simpatiju zbog čega tako ubrzano, plitko dišem i zbog koje se lepše smejem. Uvek imam nekog, ali on ostane na nivou simpatije. Možda je problem u meni, jer nisam dovoljno opuštena, a možda je problem u drugoj strani, jer se on obeshrabri brzo. Mnogo mi je smešnije kad mi u restoranu neko priđe i pita odmah čime se bavim. Ja im objasnim čime se bavim i da nekad imam po dva meseca odmora i oni odmah pomisle da sam učiteljica. U inostranstvu mnogo više prilaze, traže mi Instagram, ja uvek kažem bolje broj, jer mogu da ga blokiram", ispričala je voditeljka u emisiji "Premijera Vikend Specijal", a onda otkrila da li bi ponovo stala na "ludi kamen".

Sanja Marinković o gubitku oca
Youtube/Printscreen/Novo jutro 

"Nisam razmišljala tako daleko, o kamenju, ali da bih volela da mi se dogodi neka ljubav, to da, uvek sam verovala u ljubav. Mnogi smatraju da je žena u zrelim godinama pametna da se ne zaljubljuje. Ja sam uvek za strast i mislim da u nekim godinama može biti mnogo bolja. Ne bežim od 'ludog kamena', bitno je naći nekog naspram sebe, da mogu da uživam", poručila je Sanja, a onda rekla šta misli o preljubama i paralelnim vezama.

"Nikad neću moći da shvatim šta se krije u njihovom mozgu. Nisam za takve veze, ako bih birala svesno, ako je oženjen, za mene je tu kraj. Ja se divim tim muškarcima koji mogu da ishendluju sve to. Kad bi se meni to desilo, ako ne saznam, onda je to samo njegov problem", iskrena je bila Sanja.

sanja marinkovic-min.jpg
Instagram / sanjamarinkovicofficial 

Voditeljka se nedavno odmarala u Crnoj Gori, gde je, između ostalog, išla i na planinarenje.

"Ja obožavam planinarenje, ja pešačim i kod kuće, svaki dan po pet kilometara pređem, ali planinarenje mi je posebna strast. Moj bivši suprug i ja smo vodili Strahinju od malih nogu. Ove godine mi je privilegija bila prvi put da budem gošća na Durmitoru. To je najlepša planina na kojoj sam bila do sada. Pešačila sam po 20 kilometara, imala sam fenomenalnog vodiča. 18 jezera imaju, pešačiš, pa se kupaš u jezeru, pa se sunčaš i onda lepo jedeš", oduševljena je.

Još fotografija Sanje Marinković pogledajte u galeriji ispod.

Instagram/Sanja Marinkovic Odelo Sanje Marinković

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Tekst: Lepa&Srećna

BONUS VIDEO:

"U KREVETU ON MORA DA BUDE PRVI!" Sanja Marinković otkriva šta joj je najvažnije kod muškaraca: NIJE DOVOLJNO SAMO DA SRCE ZAIGRA kurir televizija