U zvezde koje nikako ne mogu da prihvate da vreme prolazi i da je starenje neminovnost, spada i modna dizajnerka Donatela Versaće. 

"Ne verujem da je moguće prirodno starenje. Ne verujem u prirodnu lepotu žene", izjavila je svojevremeno. Ona se podvrgla brojnim estetskim zahvatima jer nije mogla da podnese tragove godina na licu i telu i glavna je tema Nedelje mode u Milanu. Kada je izašla na pistu nakon revije svoje modne kuće izazvala je pravu buru komentara. Donatela je nosila crnu haljinu i čizme sa platformom, bila je raspoložena, ali sve je ostalo u senci njenog lica koje je neprepoznatljivo usled brojnih estetskih operacija.

Danas više nije ni senka lepotice kakava je bila na početku karijere. Iako je teško proceniti šta je sve radila na licu 67-godišnja modna kreatorka, njene stare fotografije, svedoče da je izgledala potpuno drugačije. Ono što je ostalo isto su platinasto plava kosa i osunčan ten.

profimedia-0725629676.jpg
Profimedia 

Donatela je modnu imperiju nasledila od brata Đanija koji je ubijen 1997. godine, a na njen izgled, osim operacija, uticao je i buran život koji je vodila. Do 1998. godine njen izgled se već drastično promenio, a dve godine kasnije bila je na meti kritika zbog preteranih estetskih zahvata.

To je nije sprečilo da nastavi i pogledajte njene  fotografije nekada i sada u galeriji ispod.

Profimedia Donatela Versace neprepoznatljiva zbog plastičnih operacija

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Izvor: Lepa&Srećna