Pevačica Kaja Ostojić pre nekoliko godina kupila je kuću na Kosmaju, a u renoviranje je uložila veliku svotu novca. Sada su radovi pri kraju, pa je Kaja počela da izdaje kuću, ali je, kako priznaje, i dalje u dugovima. 

"Vikendica je trenutno izdata, zato sam i poželela da imam muškarca koji će mi u svemu pomagati, a ne da sve moram sama da radim. Bankrotirala sam zbog te nekretnine i sada sam u dugovima do guše! Sve pare od nastupa uložila sam u kuću, plac, bazen... Potrošila sam i svoj i tuđi novac i nemam ideju kako ću isplivati iz dugova. Tek nedavno sam završila sa svim radovima i počela da je izdajem i zasad za dan uzimam 400 evra. Plac je veliki, kuća ima više od 100 kvadrata i bazen u dvorištu. Još je sve u fazi konstrukcije i treba još dosta vremena i sredstava da sve to izgleda onako kako sam zamislila", rekla je pevačica za "Informer".

Kaja iza sebe ima tri braka, a sada je, kako kaže, zaljubljena, ali nesrećno. 

Kaja Ostojić trebalo da zameni Slađu Đogani
Instagram/kaya_ostojic 

"Zaljubljena sam, ali nesrećno. I dalje sam sama, pa ne mogu da kažem da sam ispunjena na ljubavnom polju. Iako nemam nameru da se ponovo udajem, volela bih da nađem nekog ko će mi raditi sve poslove u kući, voziti me gde treba... Zapravo, meni ne treba muž, već rob! Treba mi neko da obilazi moju vikendicu, da isprati radove, majstore, da mi pomaže u kućnim poslovima, skokne do prodavnice i završi ono što ja ne stižem. Ipak, i kada bih našla takvog, mislim da ne bih mogla da ga volim", rekla je ona na pitanje o emotivnom statusu. 

Pevačica je sa 19 godina rodila ćerku Nikolinu, koja trenutno studira u Americi, a pevačica je sada otkrila da je njena naslednica dobila državljanstvo Belgije, gde su živele u periodu dok je Kaja bila u braku sa trećim suprugom, di-džejem Džuniorom Džekom. 

Ćerka Kaje Ostojić
Instagram/Kaja Ostojic 

"Ćerka mi je pre dva dana dobila strane papire i to će joj olakšati mnoge planove za budućnost. Nikolina želi da život nastavi u Americi, gde trenutno studira, a sa belgijskim državljanstvom to će joj biti omogućeno, ali i sva druga vrata će joj biti otvorena. Ceo svet je sada njen", zaključila je Kaja za pomenuti medij. 

Još fotografija Kaje Ostojić pogledajte u galeriji ispod.

Instagram / kaya_ostojic Pevačica uživa u Beogradu!

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Tekst: Lepa&Srećna

BONUS VIDEO:

"VOLIM DA MI MUŠKARAC BUDE AUTORITATIVAN!" Kaja Ostojić progovorila o svom ukusu za jači pol JEDNU STVAR NIKAKO NE RAZUME Kurir televizija