Pevač Ljuba Perućica i voditeljka Katarina Kolozeus uskoro će se ostvariti u najlepšoj ulozi. Katarina je u poodmakloj trudnoći, a ona i pevač ne mogu da dočekaju trenutak kada će beba doći na svet, piše "Informer".

Poznati par u braku je četiri godine, a voditeljka je jednom prilikom istakla da nikada nije posumnjala u to da je Ljuba onaj pravi. 

"Osvaja me stalno sitnicama i podseća me stalno zašto sam se baš u njega zaljubila i zašto sam odlučila da baš on bude moj muž sa kojim ću da provedem sve lepe i sve loše trenutke. Kada me je zaprosio pitao me je da li želim da mi kuva kafu do kraja života svako jutro. I dan-danas se trudi da mi skuva kafu svako jutro. Naravno, kada ustane pre mene. I to mene svaki put oduševi jer nije zaboravio šta mi je obećao. I ono što je mene kupilo je to što pored toga što voli svoju porodicu, on voli i poštuje i moju porodicu. Trudi se da uvek ispoštuje moje roditelje i da uvek bude tu za sve", rekla je ranije Katarina.

ljuba perucica katarina kolozeus.jpg
Instagram / katarina_kolozeus 

Kako je rekla, ne svađaju se često, ali kada se to i dogodi, sve razmirice brzo se reše. 

"Bogu hvala, nema ih puno. Retko kada se posvađamo. I uglavnom su svađe oko gluposti. Od toga da li je Ljuba ostavio podignutu dasku na WC šolji do toga da li je ostavio negde čarapu, što mene izluđuje. Ovako veće probleme nemamo. I ako ne računamo te svađe, onda se svađamo jer ja takva kakva sam, nekada imam želju da se svađam, pa krenem da dramim zbog gluposti i onda me Ljuba izludi potpuno jer on nikada ne želi da se svađa. Tako da se 'pravi mrtav', i uglavnom sam ja ta koja se dere i vrišti, a on me gleda bledo, gleda kroz mene kao da ne postojim i ćuti i čeka da se ja smirim i onda nastavi tamo gde smo stali pre svađe i pravi se da se ništa nije desilo", pričala je buduća mama. 

Još fotografija Ljube Perućice i Katarine Kolozeus pogledajte u galeriji ispod.

Youtube / Ljuba Perućica Voditeljka i pevač uživaju u ljubavi.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Tekst: Lepa&Srećna

BONUS VIDEO:

NJU SU SLIKALI U KABINI DOK SE PRESVLAČILA! Posle SKANDALA Ljuba Perućica izveo suprugu, a evo šta je imala na sebi! Instagram