Tekst: Promo

Kako biste izbegli ove neprijatnosti, potrebna vam je adekvatna zaštita i za sebe i za vaše najbliže.

Zamislite da imate ujedno i moderan modni dodatak i odbranu od iritantnih komaraca!

Za najmlađe vam predstavljamo bedž protiv komaraca, a za starije narukvice!

Bedž protiv komaraca za bebe ima posebnu kapsulu napunjenu potpuno prirodnim eteričnim uljima koji odvraćaju komarce i ostale insekte. Nano inkapsulirani zid ravnomerno otpušta esencijalna ulja. Formula je ekstrahovana iz bilja i potpuno je netoksična i neiritirajuća. Potpuno su sigurni za bebe, decu, stare osobe, i osobe sa osetljivom kožom.

1. Bedž.jpg
Promo 

Kako se koristi? Bedž izvaditi iz originalne zipp kesice i zakačiti za odeću, kapu, kolica, ranac i slično, blizu delova tela koji su izloženi insektima. Može se istovremeno staviti i više bedževa. Kad bedž ne koristite, vratite ga u zipp kesicu kako bi što duže trajao. Efekat traje do 3 meseca, a ukoliko se drži u zipp kesici i do godinu dana.

Bedž možete poručiti po ceni od samo 99 rsd pozivom na broj telefona 011/4420-502 ili ovde ONLINE. Iskoristite i akciju, ako uzmete 3 komada možete ih dobiti po ceni od samo 190 rsd.

2. Bedž za decu.jpg
Promo 

AntiMosquito - narukvica protiv komaraca takođe ima kapsulu sa uljima citronele, čajevca, lavande, eukaliptusa, pelina, limuna i esencijalna ulja kamilice i peperminta. To su mirisi koji prirodno odbijaju insekte. Miris polako isparava i tako vas štiti od uboda. Ulje iz ampule se oslobađa u dodiru sa kožom i, s obzirom na to da narukvica sadrži isključivo prirodne sastojke, mogu je koristiti deca, trudnice, dojilje i starija lica.

3. Narukvica protiv komaraca.jpg
Promo 

Način upotrebe:
Narukvicu izvući iz zaštitne vrećice sa zippom i staviti na zglob ruke ili noge. Nakon korišćenja narukvicu vratiti u vrećicu sa zippom kako bi vam duže trajala.

Dostupna je u crnoj, crvenoj, plavoj i zelenoj boji i sada je na ekstra sniženju!

Klikom OVDE ili pozivom na broj telefona 011/442 0502 svakog radnog dana, možete naručiti narukvicu u željenoj boji po ceni od samo 149 rsd! Takođe možete naručiti i SET od 3 narukvice, po promo ceni od 499 rsd.

4. Narukvica protiv komaraca.jpeg
Promo 

*Količine su ograničene! Klikom OVDE pogledajte celokupan asortiman proizvoda koji će svakodnevicu učiniti lakšom i zabavnijom.