Helen Miren je prava glumačka ikona i privlači ogromnu pažnju gde god se pojavi, a žene oduševljava što je u osmoj deceniji veoma privlačna i negovana, ali i zbog načina na koji nosi svoje godine.

Sve više glumica i poznatih dama u poslednje vreme ponosno pokazuje tragove godina na licu i kosi. Nose sede i bore se protiv "terora" mladosti. Među njima je i filmska diva koja je otkrila da sebe ne doživljava lepom ženom.

"Imperativ je da prepoznamo da lepota postoji. Međutim, kada govorimo o ljudima i lepoti, tu imam problem. Izraz 'lepota' isključuje ljude koji nisu 'lepi'. I sebe bih svakako ubrojala u tu grupu. Znate, ja sam nešto drugo i jako sam zadovoljna time što jesam. Ali nisam lepa kao Dejvid Bekam", rekla je glumica koja je kao lepu ženu izdvojila Kejt Mos.

"Kad nekoga upoznate, ta osoba ne mora da bude lepa da bi bila zanimljiva. Mnogo više znači to kakav je čovek. Način na koji osoba utiče na vas ima veze s njenim samopouzdanjem", rekla je glumica i istakla da ne treba šminku gledati negativno ukoliko nam ona podiže samopouzdanje.

svecana haljina saga helen miren 0665351816.jpg
Profimedia 

"Starenje je prirodan deo života. Moramo to prihvatiti. To ne znači da ne treba da izgledate najbolje što možete, bez obzira na godine. Provodim sate ispred ogledala, ne pokušavam da izgledam kao model ili nešto slično, ali samo volim eksperimentišem. Samoprihvatanje je jedna od najvažnijih stvari u životu", rekla je glumica.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Tekst: Lepa&Srećna

BONUS VIDEO:

Žena usporila starenje  tiktok/@bynataliebright