Zlatan Ibrahimović rođen je 1981. godine u Švedskoj, u porodici emigranata iz bivše Jugoslavije. Njegov otac Šefik je iz Bijeljine, a majka Jurka rodom je iz Zadra. Roditelji su se razveli pre nego što je napunio dve godine, a Zlatan i njegova starija sestra Sanela nastavili su da žive sa majkom, zajedno sa polusestrama i polubratom.

"Znala nas je tući, grditi, nije imala sreće sa muževima, ništa joj nije išlo kako je želela, ali nas je volela", napisao je slavni fudbaler u autobiografiji "Ja sam Zlatan“.

Da bi prehranila brojnu porodicu, Jurka Gravić radila je kao čistačica, nekada i po 14 sati dnevno.

 "Uvek je imala moju ljubav. Zaslužila je", kaže danas Zlatan Ibrahimović koji je nedavno svojoj majci kupio crkvu u Švedskoj za neverovatnih 9,24 miliona evra, dok je ocu poklonio stan, a tajanstvenoj sestri apartman u Novalji.

Zlatanova sestra ne voli javno da se eksponira, pa se o njenom životu malo toga zna. Ona živi u Švedskoj, gde je i rođena 1979. godine, u gradu Malmeu. 

Kako izgleda sestra Zlatana Ibrahimovića
Instagram/Sanela Ibrahimovic 

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Tekst: Lepa&Srećna

BONUS VIDEO:

Zlatan Ibrahimović slavi titulu uz hit Nade Topčagić Instagram/iamzlatanibrahimovicc