Bivša članica grupe "Spajs girls" Mel B otvoreno je govorila o teškom braku i periodu nakon razvoda od bivšeg supruga Stefana Belafontea. Njoj je nakon okončanja braka je dijagnostifikovan posttraumatski stresni poremećaj, a lečila se i od alkoholizma.

 "Bilo je to neverovatno traumatično iskustvo proizašlo iz loše veze i suočavanja s mnogo ozbiljnih problema u mom životu. Iskreno pričam o problemu s alkoholom i konzumiram ga kako bi izbegla bol, a to je ono što mnogi potajno rade", rekla je Mel jednom prilikom a sada je rešila da se suoči sa svojim strahovima i to pred kamerama.

"Bila sam u užasnom, nasilnom odnosu koji je trajao 10 godina. Suočavam se s velikim strahovima. Probaću da vratim onu osobu za koju se nadam da nije mrtva i da nije nestala", rekla je 47-godišnja pevačica koja tvrdi da je strahovi bude iz sna.

"Gotovo pet godina posle razvoda, još uvek se budim u ranim satima sa zastrašujućim fragmentima zvukova i slika koji mi lebde u mozgu, stvari koje sam pokušala da blokiram isplivaju na površinu", rekla je pevačica.

Mel bi o nasilju koje je preživela u braku
Profimedia 

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Tekst: Lepa&Srećna