"Milica je neverovatan energetski izvor, sa jakom životnom snagom i radošću", reči su kojima Voja Brajović opisuje svoju suprugu sa kojom je u braku već dvadeset godina. On sam kaže da ne ume da objasni šta ga je tačno privuklo njoj i da mu je to nedokučivo, ali joj se divi kao retkoj osobi koja uvek ume da smiri situaciju.

Duhoviti glumac za suprugu kaže da bi je smatrao "idealnom" da se nije odlučila na život s njim, aludirajući na činjenicu da je između njih velika razlika u godinama. Milica Mihajlović, inače ćerka našeg čuvenog pisca Dragomira Mihailovića, mlađa je 23 godine od muža Voje.

Upravo zahvaljujući njenoj životnoj snazi dobili su sina i jedan su od najskladnijiih parova među našim javnim ličnostima.

voja brajovic -min.jpg
ATA / Antonio Ahel 

Upoznali su se na snimanju filma "Urnebesna tragedija", a Milica kaže da se uvek oslanjaju jedno na drugo, razumeju se i nikada im nije dosadno.

Sin Relja je rođen, kako kaže Voja, na ženino insistiranje. Iz prvog braka sa Valjevkom Ljiljanom ima sina Vukotu, scenaristu, manekena i glumca i ćerku Iskru, takođe, glumicu. Iskra mu je podarila unuku Ines.

2567687_milica-mihajlovic-foto-ana-paunkovic004_ff.jpg
Kurir / Ana Paunković 

"Sve su to bile odluke mojih hrabrih supruga. Da sam ja odlučivao ne bi ni bilo dece. Sigurno", kaže Brajović. "I sad sam mator za tu vrstu roditeljstva, ali je zato to sad nekako slađe", siguran je 74-godišnji glumac.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Tekst: Lepa&Srećna

BONUS VIDEO: 

DRAGI GLEDAOCI, JA SAM ŠKOLOVANA! Iskra Brajović IZREVOLTIRANA! Jednom rečenicom ZAPUŠILA usta HEJTERIMA (KURIR TELEVIZIJA) Kurir televizija