Pevačica Tea Tairović besprekornu liniju kao kaže ne duguje posebnom režimu ishrane, već ljubavnim problemima.

"Nije u pitanju nikakva dijeta, već stres i ljubavni problemi! Kada imam ljubavne probleme, ne mogu da jedem, pa se to odmah odrazi na figuru, a tu je bio i stres oko koncerta u Beogradu. Htela sam da sve ispadne baš kako treba, zato sam se i psihički i fizički pripremala. Nisam stizala da jedem i da imam normalne obroke. Sada se vraćam u normalu", ispričala je Tea i dodala da svaki dan vežba u teretani.

"Pričaju sve i svašta, pa i da imam veštačku zadnjicu, a ne znaju da radim po hiljadu čučnjeva dnevno! Kada je nešto veštački, to se vidi iz aviona. Ako neko ima tanke noge i veliku, podignutu guzu, znajte da nije prirodna. Kod mene se vidi da imam jake butine, a to je sve od vežbanja. Radim i trbušnjake, zato imam mišiće na stomaku. Ceo život sam nešto trenirala, a to telo ne zaboravlja, pa ako se nekad malo opustim, vrlo brzo se vratim u formu. U mojoj porodici svi su zgodni, pa je valjda normalno da i ja lepo izgledam, ai 'vadi me' visina. Zato mogu dosta da pojedem, a da se to ne primeti kao kod drugih", rekla je Tea za Informer, pa dodala šta najviše jede:

"Pijem ceđeni miks, jedem kuvanu hranu i dosta voća i povrća. Imam sreću da mi organizam ne traži nezdrave grickalice. Uzmem malo badema ili neku proteinsku čokoladicu i to je sve", ispričala je Tairovićeva i dodala primer dnevne ishrane.

Evo šta jede Tea Tairović:

Doručak: integralni sendvič, ručak: piletina i grilovano povrće, večera: salata sa tunjevinom – naglasila je pevačica. Ona je dodala i koji trik koristi.

"Svaki dan vežbajte i nemojte da tražite izgovore. Ako nemate vremena za teretanu, vežbajte kod kuće", poručila je Tea.