Nataša Bekvalac često naglašava kako je "izvan svih klišea", ali je ipak poklekla pred trendom da žena na estradi "treba" da ima i velike grudi pa je svojevremeno ugradila silikonske implante.

Međutim, sad se gorko kaje zbog te odluke. "Radila sam grudi i grdno se pokajala. Da imam vremeplov nikad ne bih to uradila, ostala bih na prirodnom", kaže Nataša.

O ovome je govorila sinoć u emisiji "Amidži Šou" i zvučala je veoma zabrinuto. "Stalno su tu neke komplikacije", kazala je, dodavši da se to uvek dešava kad god se napravi neka estetska operacija.

Nataša Bekvalac
ATA Images / Marija Mladjen 

"Nikad ništa ne bih dirala na sebi da nisam“, rekla je Bekvalčeva. Poznato je da je morala da menja implante kad je rodila drugu ćerku, a nakon porođaja je izgubila dosta kilograma. Nakon toga nije više davala izjave po tom pitanju, ali je vrlo česta situacija da žene nakon više ciklusa dojenja urade i operaciju podizanja grudi.

Komplikacije kod ugradnje implanta mogu da budu i tzv. "rippling" efekat, kada se nabori implanta vide ispod kože, kao i stvaranje kapsule implanta ili pucanje. Takozvana "bolest implanta" izaziva simptome kao što su osip na koži, bol u zglobovima, umor, pad koncentracije i slabljenje memorije.

Tekst: Lepa&Srećna

BONUS VIDEO:

Nataša Bekvalac Kurir