Andrea Bočeli (62) u srećnom braku je sa Veronikom Berti koja je od njega mlađa čak 26 godina. Slavni italijanski tenor svoju suprugu je upoznao 2002. godine, sreli su se na jednoj zabavi kada je ona imala samo 18 godina. Odmah joj je otpevao ariju.

"Svi su bili tamo i to je zaista bio divan trenutak. Bio je to najbrži početak neke veze jer smo se zbližili iste večeri", prisetio se Bočeli upoznavanja sa suprugom u jednom od intervjua i istakao da je razlika u godinama zapravo tradicija u njegovoj porodici i nešto što se podrazumeva.

"Između mojih roditelja takođe je velika razlika. Uz to sam vrlo religiozan, a dobna razlika je nešto što često susrećemo u biblijskim brakovima", rekao je operski pevač koji je dodao da ga sa suprugom Veronikom najviše povezuje upravo muzika.

Ljubavna priča Andree Bočelija
Profimedia 

 Kada je upoznao Veroniku Andrea je bio u braku s Enrikom Senzati, s kojom je dobio dvojicu sinova, ali ubrzo je usledio razvod. Slavni tenor je 2012. godine dobio ćerku Viktoriju, a dve godine kasnije par se venčao na bajkovitoj ceremoniji u Toskani.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Tekst: Lepa&Srećna

BONUS VIDEO:

Jelena Tomašević na koncertu Bočelija u Abu Dabiju Kurir