Ljubiteljke mode vole da budu u trendu i tokom leta, ali žele i da se osećaju što udobnije dok koračaju gradskim ulicama ili primorskim šetalištima. Zato ne čudi trend "ružnih sandala" koje, u vrelim danima, smenjuju poznate "ružne patike".

Solidan đon koji štiti od vrelog asfalta ili kamena i slagana "ortopedska" potpetica zahvaljujući kojoj stopalo ima dobar oslonac glavne su karakteristike "ružnih sandala". Mira Bobić-Mojsilović svoje naziva "bapskim", ali je ona dodala i dva naročita detalja.

Prvi je čarobna tirkiznoplava boja, koja je toliko u trendu ove sezone, a drugi su ukrasi od perja na prednjoj strani sandala. Mirjana je više puta nosila sličan model, pa se sad mnogi pitaju - da li su to, možda, iste sandale?

mirjana bobic mojsilovic 2-min.jpg
Instagram / mirabobic 

"Pošto mnogi od vas me pitaju odakle mi ove lude sandale, sada odajem tajnu: sama sam ih napravila", ispričala je Mira na Instagramu. "Kupila sam obične bapske bele sandale  `za štrapac` za 1.700 dinara, sa idejom da od njih nešto napravim.

I posle nekoliko promašaja, uzela sam slikarsku četkicu i akrilnu boju i ofarbala ih. Onda sam vrelim lepkom iz pištolja zalepila perje i dobila ovo malo šiz čudo, i uvek se smejem kad ih obujem", dodaje maštovita književnica, slikarka i TV autorka. Za nju je, ključna reč ovog leta - humor. Šta vi kažete? Da li vam se dopadaju Mirine sandale?

Tekst: Lepa&Srećna

BONUS VIDEO:

Svetlucave cipele koje su viralne na mrežama i u kojima noga izgleda tako wow TikTok/syedassb/xxhks