Pevačica Jelena Karleuša se za Bojana Karića, sina Sretena Karića, udala u septembru 2004, prvo u crkvi, a potom u Vili Jelena. Karleuša je u jeku njihove ljubavi govorila o imenima koje su smislili za decu.

"Oboje obožavamo decu i želimo veliku porodicu. Čak smo se odlučili i za ime našeg prvog deteta. Složili smo se da ukoliko bude devojčica dobije ime Srna, a dečak će se sigurno zvali Bojan junior. Naravno, ne planiramo kada ću ostati u drugom stanju, da li sada ili kasnije, jer je sve u božjim rukama. Ne vidim dete kao prepreku u karijeri. Mislim da će me ono samo oplemeniti. Moji obožavaoci bi verovatno voleli da me vide i u toj ulozi. Mislim da će naše dete biti najrazmaženije na planeti i znam da sam osoba koja će se maksimalno posvetiti porodici", ispričala je Jelena za “Ilustrovanu politiku” tada, ali do proširenja porodice nije došlo jer su već u martu naredne godine potpisali su papire za razvod.

Jelena Karleuša i Bojan Karić
ATA / Antonio Ahel 

Sin Sretena i Slavice Karić o razvodu je pričao samo jednom, u intervjuu za Gloriju. Na početku je naglasio da je sa Jelenom Karleušom planirao da provede život.

"Ne bih se ženio da nije bilo tako. Sve je funkcionisalo lepo dok se neke stvari nisu desile. Šta je bilo bilo je, na to sam stavio tačku i živim svoj život", rekao je on tada i istakao da, uprkos svemu, nije razočaran.

"Ne, meni je dve godine bilo lepo i ne kajem se. Bilo mi je teško u početku, neke stvari nisam mogao da razumem, a onda sam se pomirio sa svim što se dogodilo. Presekao sam i sad živim super. Zadovoljan sam, izlazim, radim i uživam. Kad na nešto stavim tačku, okrenem drugi list i više se ne vraćam. Sad idem dalje", ispričao je on tada i istakao da Jelene nikada nije potpisala predbračni ugovor.

"Nije bilo ugovora jer nije bilo ni razloga. Nemam ništa na svoje ime. Sve se vodi na mog oca i stričeve. Dovoljno je što primam veliku platu, lepo živim i imam za sve što je potrebno. Žena koja se uda za mene, da bi dobila kuću od mog oca, mora malo da bude u braku sa mnom, da rodi bar dvoje dece. To je logično, tako sam vaspitan. Ne može posle tri dana da dobije kuću i ode. Ako je sa mnom, ima zaista sve. Jelena je imala i ranije, a sama može da zaradi mnogo, tako da se to pitanje nije postavljalo", rekao je naslednik imperije Karić.

 Razloge razvoda u medijima oni nisu komentarisali, ali se tek 17 godina kasnije Danijela Karić, ćerka Hafe i Dragomira Karića, osvrnula na brak svog brata od strica i popularne pevačice i prisetila se kako je on okončan.

"Ona se svakako nije udala za njega zbog para, već su se voleli. Ima devojaka koje žele da uđu u našu porodicu zbog novca, ali Jelena nije jedna od tih. S njom sam se baš lepo slagala, bila mi je jedna od omiljenih snajki. Karleuša je privatno veoma pristojna i fina osoba, uvek mi je ukazivala poštovanje, nemam ništa ružno da kažem o njoj. O njoj sam imala lepo mišljenje i imam ga i dalje", ispričala je Danijela Karić svojevremeno.

Bojan Karić je sreću pronašao pokraj Maše Nikolić, sa kojom uživa u skladnom brakum a kruna njihove ljubavi jesu blizanci Teodor i Tara. Jelena iz braka sa Duškom Tošićem ima ćerke Niku i Atinu.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Tekst: Lepa&Srećna

BONUS VIDEO:

Jelena Karleuša Instagram/karleusastar