Ana Sević uživa u porodičnom životu. Sa suprugom Danijelom Nedeljkovićem ima dvoje dece, sina Semeona i ćerku Senu, dok iz prvog braka sa pevačem Darkom Lazićem ima ćerku Lorenu. U domu pevačice danas je posebno veselo jer njena najstarija ćerka slavi deveti rođendan.

"Lorena is nine! Devet godina najveće ljubavi i ponosa", napisala je Ana uz fotografiju svoje troje dece.

Ona i njen suprug Daniel Nedeljković za sada ne prave planove za proširenje porodice već puštaju da se sve odvija spontano, a pevačica otkriva da svakako priželjkuje još jedno dete.

Ćerka Ane Sević proslavila rođendan
Instagram/Ana Sević 

"Svi me to pitaju. Što se mene tiče, ja bih volela još dece, možda još jedno, ali videćemo. Kako Bog da", rekla je Ana kroz smeh.

Iako ima mnogo obaveza oko troje dece u domu, pevačica kaže da joj ništa ne pada teško jer u svemu ima veliku pomoć muža, koji ravnopravno sa njom deli zaduženja i brigu o naslednicima.

"Tata pokušava da glumi strogoću, a ja sam ta koja zateže situaciju. Mislim da je to tako u svakoj porodici, ali oni su zaista Bogu hvala dobra deca. Mi smo staromodni, trudimo se da televiziju i telefon svedemo na minimum i da kod dece probudimo kreativnost ", objasnila je pevačica kako izgleda ukratko vaspitavanje deceu njenoj porodici.

Još fotografija Ane Sević pogledajte u galeriji ispod.

Instagram / anasevicofficial Uživa u porodici.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Tekst: Lepa&Srećna