Ana Sević i Darko Lazić razveli su se pre četiri godine, a ubrzo posle toga usledili su problemi - pevač nije redovno isplaćivao alimentaciju, zbog čega je njegova bivša supruga pravdu potražila na sudu. Suđenje je okončano, pa je, kako je Ana sada otkrila, Lazić isplatio sva dugovanja.

"Nismo mi ništa rešili, sud je rešio. Isplaćeno je sve, i sada mora redovno da plaća", rekla je pevačica za "Informer".

Nakon razvoda od Ane, Darko je sa Marinom Gagić dobio sina Alekseja, a potom se i od nje rastao. Sada je u vezi sa devojkom Katarinom Stojanović, koju poznaje duži niz godina, a kako se poslednjih dana šuška njih dvoje planiraju venčanje i bebu. Ukoliko do toga dođe, Lorena će prisustvovati svadbi svog oca.

darko lazic
ATA / Antonio Ahel 

"Ne bih nikad branila svojoj ćerki Loreni da ode na venčanje kod svog oca", bila je jasna Ana Sević, koja je sa sadašnjim suprugom Danielom Nedeljkovićem dobila još dvoje dece, ćerku Senu (2) i sina Simeona, koji ima osam meseci.

"Večeras su sa decom moja mama i moja baka, njihova baka i prabaka, a Daniel je ovde sa mnom. Nikad nisam imala dadilju, decu su mi uvek čuvale bake. Hvala Bogu na 'baka servisu', samo da im Bog da zdravlja i sreće, i nama sa njima", rekla je ona.

ana sevic beba i muz danijel
ATA / Antonio Ahel 

Iako je razlika između Sene i Simeona samo godinu i tri meseca, Ani nije teško sa dve bebe u kući, jer joj suprug pruža veliku podršku i pomaže joj u svemu.

"Nije teško, zato što imam podršku supruga. On učestvuje isto koliko i ja, zbog toga nije toliko teško. Uigran smo tim, deca su super, mi smo pozitivni pa su i deca pozitivna, tako da nema greške", rekla je Ana nedavno.

Još fotografija Ane Sević pogledajte u galeriji ispod.

Instagram / anasevicofficial Modne kombinacije

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Tekst: Lepa&Srećna