Iako je tokom višedecenijske karijere zaradila dovoljno novca da danas može da uživa i živi u izobilju, pevačica Goca Božinovska nikada se nije rasipala parama, a tome je, kako kaže, učila i svoju decu. U detinjstvu je i te kako osetila siromaštvo, pa danas ume da se snađe i sa minimalnom količinom novca.

"Kad bi izbila neka kriza, mogla bih da se snađem kao pećinski čovek. Umela sam u detinjstvu da trpim, znam šta znači kad se nema i sad bih sa 10 dinara mogla da preživim. Isto mi je da nedelju provedem s milionima, kao i sa deset dinara. Tako sam naučena i vaspitana jer nije uvek bilo lako. Greška današnjih roditelja je u tome što decu gledaju samo kako da ušuškaju, a ne kako da ih spreme i nauče da žive život. Mi ne možemo da znamo kakvo vreme može da dođe. Treba da se štedi, ali to ne znači da sad treba da oskudevamo u svemu i da se samo snebivamo. Moju decu sam naučila da poštuju svaki dinar, a usput da žive. Sad, kad sami zarađuju, ne mešam se u to kako troše. Kao roditelj, tu sam uvek da pomognem i usmerim", rekla je pevačica za "Srpski telegraf".

Goca je podigla troje dece - ćerke Jelenu i Zoranu i sina Mirka, koji joj je podario unuke Zorana i Vukana. Pevačica kaže da u poslednje vreme retko ima nastupe, jer joj je draže da vreme provodi sa unučićima.

goca bozinovska unuk
ATA / Antonio Ahel 

"Mnogo sam se promenila u poslednjih nekoliko godina. Otkako sam postala baka, samo mislim na unuke. Valjda je to normalno u mojim godinama. Sad nemam snage da pevam po veseljima do ujutru, radim samo kad mogu i kad sam u punoj snazi. Volela bih da imam još unuka oko sebe, nekako sam ispunjena i okružila sam se, vremenom, samo ljudima koji mi prijaju. To je, ako me pitate, recept za sreću", zaključila je ona za pomenuti medij.

Još fotografija Goce Božinovske pogledajte u galeriji ispod.

Kurir / Marina Lopičić, Youtube/Printscreen/KurirTV Goca Božinovska

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Tekst: Lepa&Srećna

BONUS VIDEO: