Marija Petronijević skoro svakog dana iznenadi svoje pratioce zanimljivim objavama. Njeni fanovi uživaju u slikama farme i njenog sinčića, raduju se kad joj pođe za rukom da uzgoji novu vrstu salate.

Nedavno je privukla pažnju neobičnim načinom gajenja paradajza, koji uspeva na šljunku, zalivan vodom iz ribnjaka. Sada je objavila da nudi vredan poklon.

"Ukoliko ste iz Visibabe, Požege ili nekog susednog sela, a planirate da se upustite u proizvodnju organske i zdrave hrane, ovo bi mogla biti prilika za vas", piše Marija. Na mom imanju se nalazi ovčiji stajnjak, uglavnom pregoreo, koji je idealan za vaše poljoprivredne potrebe.

marija petronijevic gaji paradajz na sljunku-min.jpg
Instagram / marija.petronijevic 

Ukoliko finansijske okolnosti ne dozvoljavaju da investirate u ovo prirodno đubrivo, s radošću bih donirala po jednu prikolicu svakoj porodici kojoj je potreban. Jedini uslov je da imate mogućnost da pošaljete ili dovezete traktor sa prikolicom na moje imanje, kako bismo mogli da obavimo utovar. Na imanju danas imamo utovarivač", piše Marija.

Glumica napominje da na imanju ima količinu za više od 300 traktorskih prikolica stajnjaka i da je za njene potrebe dovoljno oko 200. "Bilo bi mi drago da preostali deo podelim sa onima koji bi mogli da ga iskoriste u svojoj proizvodnji, a nisu u prilici", nudi glumica.

Sin Marije Petronijević prohodao
Instagram/Marija Petronijević 

Dirljivo je i njeno razumevanje za one kojima bi bilo neprijatno da "tek tako" prime poklon. "Ako je nekome potreban stajnjak, a imao bi osećaj neprijatnosti da ga dobije na poklon, i razmena je moguća. Potrebni su mi i kukuruz i ječam... ali i oni koji bi hteli da mi pomognu u farbanju kolja, i raznim drugim poslovima", dodala je Marija.

Njeni pratioci su oduševljeni: "Koja si ti carica, svaka čast", samo je jedan od komentara. "Da li postoji ovako nešto u ovom ludom vremenu", pitaju se njeni fanovi, koji redom blagosiljaju i nju i sina.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Tekst: Lepa&Srećna

BONUS VIDEO:

Organsko domaćinstvo Kurir