Pitanje "Kako to da tako lepo pevaš, a tako jezivo izgledaš"? navelo je Sandru Rešić da se ozbiljno pozabavi dijetom. Ona je smršala čak 44 kilograma, pa je ponosno pozirala u bikiniju.

"Imam oko 48 kilograma! Najdeblja sam bila pre sedam godina, imala sam čak 92 kilograma. Izgledala sam užasno, fotošopirala sam svaku sliku koju sam objavljivala Instagramu! Sećam se da mi je jedan čovek rekao: 'Da li je moguće da tako lepo pevaš, a da tako jezivo izgledaš?' Zbog te njegove rečenice sam odlučila da smršam. Izbacila sam hleb, sokove i sve vrste šećera. Jela sam jabuke, pila limunadu i vežbala pet puta nedeljno sa trenerom. Urodilo je plodom, izgubila sam 32 kilograma, ali sam zadovoljna izgledom tek sada, kada imam 48 kilograma", rekla je pevačica kojoj nije bilo lako da smrša.

"Kad sam počela sa autofagijom, bilo mi je teško. Čak i tih šest sati tokom kojih sam jela unosila sam vrlo malo hrane. Zbog toga sam padala u nesvest! Po ceo dan mi je bilo loše, ali mi se s vremenom organizam navikne - kao na to da malo jedem", rekla je za "Blic" Sandra.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Tekst: Lepa&Srećna

BONUS VIDEO:

SANDRA REŠIĆ OD NOVOG DEČKA DOBILA AUTO, A BIVŠEM PORUČILA SAMO JEDNO: Muka mi je i ime da mu pominjem, ostaću dosledna sebi! Kurir TV