Pevačica Ivana Selakov i njen partner Predrag Mirković imaju ćerku Krunu, koja sada ima četiri i po godine, i na koju su beskrajno ponosni. Ivana je sada otkrila da nije strog roditelj, osim kada je hrana u pitanju, budući da njihova naslednica ima urođeni poremećaj ishrane.

"U nekim stvarima jesam stroga, u nekim ne. Najviše sam stroga oko hrane. Naša ćerka ima poremećaj ishrane koji je urođeni. O tome se jako malo zna u našoj zemlji. Postoje neki članci na engleskom jeziku koje sam čitala. Ona je veliki izbirač što se hrane tiče, stvarno ima veliki problem, tj. mi. Najviše se svađamo oko hrane. Sve ostalo pada u drugi plan, svađamo se i natežemo da išta unese u sebe. Sve ostalo je okej kod nje", ispričala je pevačica u emisiji "Premijera Vikend Specijal".

Ivana je ćerku dobila putem vantelesne oplodnje, a mnoge žene joj se tim povodom obraćaju za savete i podršku.

"Ne biste verovali koliko žena ima u čekaonicama. To nije nikakva tabu tema. Ja sam prošla kroz taj proces, to nije ništa traumatično. Kod mene je iz prve uspelo, kod nekih nije bilo tako. Mnoge žene me kontaktiraju na društvenim mrežama za to, ja uvek dajem savet, uputim gde treba da idu. Mi imamo takve stručnjake, kakve u svetu nemamo", rekla je pevačica, koja se zatim osvrnula i na svog supruga, koji ne voli da se medijski eksponira.

Ivana Selakov o ljubomori u braku
ATA / Antonio Ahel 

"On ne voli da je medijski eksponiran, milion puta sam propustila neki događaj u gradu, jer on neće da ide. Ne zanima ga da se slika, da se doteruje... S druge strane, on je uključen u firmu koja se zove 'Ivana Selakov'. Postoje i oni koji žele parče slave od devojke, i da se slikaju. Ovaj posao je užasno surov, pogotovo za ženu. Mi smo svedoci koliko ljudi u ovom poslu nemaju blama, da kažu neke odvratne i ružne stvari. To publika vidi i prati, i zato se mnogi ograđuju od estrade. Mene su neke nesuglasice jako pogodile i sve doživlajvam lično", zaključila je u pomenutoj emisiji.

Još fotografija Ivane Selakov pogledajte u galeriji ispod.

Youtube/Printscreen/Kurir, Youtube/Printscreen/RTV Pink Official Ivana Selakov

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Tekst: Lepa&Srećna

BONUS VIDEO:

IVANA SELAKOV SVE STIŽE! Ima dve nove pesme, dobila bebu vantelesnom, a ovo je jedino za čim žali (KURIR TV) Kurir TV