"Mnogi iz mog okruženja, neki mediji, pa čak i prijatelji i kolege mislili su: `ma nema ništa od nje`, `dosta je i pevala`", priča Mira Škorić o bolesti koja joj je odnela dobar deo karijere. Poznato je da je pevačica izborila bitku protiv karcinoma, ali priznaje da to nije bilo nimalo lako.

"Imala sam teške borbe, terapije, periode izolacije, a to su strašni lomovi. Snagu sam našla u činjenici da nikada nisam prihvatila bolest. Nikada nisam poklekla, kada je bilo teško pa i najteže, ja sam se dizala i išla napred. Medijske pauze su me mnogo koštale, a svi ti nazoviprijatelji oko mene su se radovali", priča Škorićka.

"Tokom cele karijere imala sam ozbiljne lomove. Mene je snašla ta užasna boleština i o tome ne volim da pričam. Teško mi je i samo kada se setim tog perioda kada sam imala četiri operacije na onkologiji, kada mi je život visio o koncu, s pitanjem da li ću ikada moći da pevam, pa sve te medijske pauze koje su išle uz to", podseća Mira.

Mira Škorić nije htela da peva pesmu Zašto nosiš prsten moj
ATA / Antonio Ahel 

Ipak, ona je imala sreću na samom početku karijere da joj pesme rade pokojna Marina Tucaković, Futa i Zlaja. Međutim, ni tu uvek nisu uvek tekli "med i mleko".

Oni su joj napisali pesmu zbog koje je, kako kaže, čupala kosu sa glave i nikako nije želela da je otpeva. Bilo je to 1991. godine. "Nisam htela da snimim pesmu `Zašto nosiš prsten moj`, čupala sam kosu sa glave. Marina me je ucenila i rekla da ako je ne snimim neću dobiti nijednu pesmu", rekla je Mira tada za Alo. Uz ovaj, ređali su se i brojni drugi hitovi, zahvaljući kojima je i ostvarila karijeru dugu 30 godina.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Tekst: Lepa&Srećna

BONUS VIDEO:

"IMALA SAM FILM I VIZIJU ISPRED SEBE" Mira Škorić otkrila koja pesma je baca u trans i plač nasred nastupa! ŠOK ISPOVEST Kurir televizija