Stjepan Hauser slovi za velikog zavodnika koji od svog emotivnog života pravi malu "kontroverzu“. Poslednja devojka koju je predstavio javnosti bila je hrvatska pevačica Jelena Rozga, a nagađalo se da je nakon nje uplovio u vezu sa pijanistkinjom Lolom Astanovom.

Stjepan uvek svoj emotivni život komentariše na misteriozan način, a sada govorio o muško ženskim odnosima.

"Ja da sam žensko bio bih u Beloj kući. Uglavnom su muškarci papci, labilni su. Vide ženu i žensku lepotu i ne znaju gde su, pogube se", rekao je Stjepan i dotakao se činjenice da su "neki ljudi u njegovoj blizini samo iz koristi", a onda je spomenuo i sponzoruše.

 "To uzmeš pod normalno. Ja imam poseban dar. Čak i oni najgoru, da je ne znam kakva sponzoruša, ja u njoj probudim emociju. Ona pusti tu suzu, pusti tu čaroliju. Ne opterećujem se uopšte. Ja da sam žena verovatno bih bio gori od svih njih", rekao je muzičar za Novu.

Na koncerte Stjepana Hausera dolaze velike svetske zvezde, a na poslednjem koji je održao u Jermeniji pojavila se i najpoznatija svetska starleta Kim Kardašijan.

"Žene iz Jermenije su prelepe", napisao je muzičar uz njihovu zajedničku fotografiju.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Tekst: Lepa&Srećna

BONUS VIDEO:

JELENA ROZGA NIKOGA NIJE OSTAVILA RAVNODUŠNIM SVOJIM IZGLEDOM! Haljina sa otvorenim leđima, a pevačicu je plašilo samo OVO  Kurir televizija