Pevačica Branka Sovrlić decenijama uživa u skladnom braku sa suprugom Sadikom Pašićem. Ona ističe da je tajna dugovčenog braka u razumevanju.

"Mi smo se jednostavno našli, iako smo prilično različiti. Ja sam Blizanac, on Jarac prilično uporan. Jedino kada bi se sporečkali to bi bilo oko scene jer je on uvek želeo da ja budem malo progresivnija. Jer nisam previše borbena osoba, kada me pozovu ja sam tu, ali opet ja sam polako korak po korak izborila svoje mesto na estradi", ispričala je Branka i istakla da je razumevanje je ključno za opstanak braka.

"Potrebno je imati i razumevanja. Imate situacije da vas rodi ista majka a vi ste potpuno različiti. MIslim da je razumevanje ključ, ja sam bar takva. Svakoga razumem i podržavam. Ako neko i pogreši, pa popraviće se. Srećna sam što do dan danas nisam popila ni jednu tabletu za smirenje. Danas je sve nekako užurbano i valjda zato nemaju vremena za sebe. Mi smo ta neka stara greneracija koja još uvek ima živaca, strpljenja, pa valjda možemo sa svojim supružnicima i da podelimo vreme. A kada ste sa nekim dugo godina, onda to prerasta i u tri ljubavi", rekla je za "Grand" Branka koja kako kaže smatra da sve potiče iz kuće.

"Mi smo jedna jabuka, pa smo kako se kaže dve polovine koje su se sastavile. Mislim da su za česte razvode u današnjem vremenu i njihovi roditelji krivi, treba oni sa svojom decom više da pričaju. Ja sam imala primer i svojih srećnih roditelja slušajući majku kako peva dok ide kroz kuću. Od nje sam i dosta starih pesama naučila. Sada uhvatim i sebe da zapevam neku pesmicu po kući. Znači to je uspeh", objasnila je pevačica.

Još fotografija Branke Sovrlić pogledajte u galeriji ispod.

Instagram / branka_sovrlic Branka Sovrlić uživa u svojoj vili sa bazenom.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Tekst: Lepa&Srećna

BONUS VIDEO:

MUŽ MI JE KUPIO MERCEDESA KOJI SE SAM PARKIRA! Branka Sovrlić otkrila: Prostirem se koliko mogu i KUPUJEM ŠTA HOĆU Kurir televizija