Branka Sovrlić (65) je jesenje dane iskoristila za putovanje u toplije krajeve, pa je sa drugaricom otišla na Majorku. Uživa u kupanju i sunčanju, a rado deli i fotografije u kupaćem kostimu.

"Uživam sa drugaricom na Majorki, smeštene smo u hotelu sa bazenom. Sve je krcato. Želim da napunim baterije za obaveze koje me čekaju kada se vratim u Sarajevo", počela je pevačica za "Grand Online".

Branka je dobila brojne pohvale za to što ne fotošopira i ne obrađuje fotografije, kao što to čine pojedine njene koleginice. Pevačica se ponosi svojim godinama i smatra da za tim nema potrebe.

"Nema potrebe za tim, zadovoljna sam svojim izgledom. Ne želim da na fotografijama izgledam kao da imam dvadeset godina, kada sam na javnoj sceni već 37. Uostalom, zdravlje je najvažnije. Duša je ono što licu daje lepotu", iskrena je bila ona.

Kad god ima slobodnog vremena Branka putuje, a omiljene destinacije su joj one na kojima je temperatura visoka.

"Zaista imam mnogo obaveza, pa volim da iskoristim priliku i da putujem na neko kraće vreme. Nikada nisam odsutna više od deset dana. Volim da menjam destinacije. Bila sam kratko u Istanbulu i Švajcarskoj. Više volim tople krajeve, nisam ljuibitelj snega ni skijanja. Volim da vreme provodim okružena zelenilom, šume i čist vazduh su mi najbitniji jer su i Sarajevo i Beograd nažalost veoma zagađeni gradovi", objasnila je pevačica.

Još fotografija Branke Sovrlić pogledajte u galeriji ispod.

Instagram / branka_sovrlic Branka Sovrlić uživa u svojoj vili sa bazenom.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Tekst: Lepa&Srećna