Sa prvim suprugom Nebojšom Kunićem, nekadašnjim članom popularnog benda "Sedmorica mladih", Suzana Mančić je bila u braku osam godina i sa njim je dobila dve ćerke, Teodoru i Nataliju.

Ljubavnu sreću ponovo je pronašla u sedmoj deceniji, i to pored sadašnjeg supruga, grčkog biznismena Simeona Ocomokosa, za kog se udala pre pet godina, nakon višegodišnje veze.

"Drugi put sam se udala kad sam imala 61 godinu. Spoznala sam ljubav posle mnogo godina i to je zrelost. Na početku me je fizički bolela razdvojenost, a onda sam shvatila da postoje njeni benefiti. Kad smo zajedno lepo se slažemo, nekada se i posvađamo, ali i to ide u rok službe. Razdvojenost nam sada prija jer je lepo i dobro sačuvati neko vreme samo za sebe", objasnila je ona nedavno za "Alo".

I Suzana i Simeon iz prethodnih brakova imaju po dve ćerke, a njihove porodice međusobno odlično funkcionišu.

"Stvarno je dobar, pouzdan, odan, vredan, odgovoran, obrazovan, zabavan, porodičan čovek, dobar otac, dobar muž... Divan je prema mojoj deci i familiji", rekla je jednom prilikom Suzana koja sada priznaje da nije ljubomorna,

"Ako me voliš, bićeš sa mnom. U suprotnom, ako me ne voliš, idi brate. Niko te ne tera da budeš sa nekim osim iz ljubavi. Ako sam ti ja dobra, nećeš tražiti drugu", kaže Suzana koja svog partnera ne voli da kontroliše te zapitkuje gde je i šta radi svaki čas iako žive na dve različite adrese, i u dve različite države:

"Uspevamo dvadeset i nešto godina da budemo zajedno, iako ne živimo skupa i onim bračnim klasičnim životom. Mislim da poštuje profesionalca u meni isto kao što i ja poštujem njega i njegov posao. Razumem ga i ne postavljam mu pitanja gde je, šta je i sa kim je", kaže Suzana i ističe da je mnogo žrtvovala zbog ljubavi.

"U poslu sam rizikovala zbog ljubavi. Nekoliko puta sam pravila velike rezove u karijeri jer se zaljubim. Zaljubim se i jednostavno odem. Nema me, ali nije mi žao - sa osmehom na licu kaže Mančićeva koja otkriva kako joj uspeva da osmeh sa lica ne skida i kada ima probleme:

"Svi imamo brige, ali lakše je izboriti se sa životom i sa problemima ako se malo sp*daš sa životom. Našališ se na svoj račun, onda ti je sve lakše u životu", rekla je čuvena "Loto devojka".

Još fotografija Suzane Mančić pogledajte u galeriji ispod.

Instagram / suzanamancicofficial Elegantna, ali voli rasprodaje!

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Tekst: Lepa&Srećna