Milica Polić, majka Ane Bekute, preminula je pre 40 dana, a pevačica je sada odlučila da tužne vesti podeli sa svojom publikom. Ona se emotivnim rečima oprostila od voljene majke, a izjave saučešća ne prestaju da stižu.

"Prošlo je 40 dana otkako je u Carstvo nebesko otišla moja dobra majka Milica, a ja zauvek prestala da budem nečije dete. Kada umre majka umre čitav svet, poslednja briga o tome zašto kasnite s puta i svaka tiha slutnja da nešto nije u redu jer se njoj učinilo da vam je glas na telefonu drugačiji. Sa svakom majkom umre jedno umeće kuvanja, jedan način postavljanja stola, jedna istorija, jedna porodica i jedan način voljenja i jedna univerzalna, a opet unikatna, briga o detetu koje je odavno već nečija majka. Odmaraj u večnosti svoje ljubavi, mila moja majko", napisala je pevačica na društvenoj mreži Instagram.

Umrla majka Ane Bekute
Youtube/Printscreen/RTS 

Milica i Branko Polić, roditelji Ane Bekute, pevačici su uvek bili najveća podrška, kako u odgajanju sina Igora, tako i u poslu, iako se njena majka u početku nije slagala sa idejom da Ana postane pevačica.

Bekuta je jednom prilikom na Instagramu podelila post u kom je navela da joj je majka branila da peva, dok se otac nije protivio, a potom je otkrila kako je njena mama reagovala na to.

"Mami je to neko pročitao i odmah me je pozvala. Rekla mi je da nije baš da mi je branila, ali u vreme kad sam ja krenula tim putem, početkom osamdesetih, biti pevačica bilo je u najmanju ruku čudno. Ona je za mene imala druge planove, i ja je potpuno razumem. Danas je ponosna na sve što sam postigla, a često me zamoli da joj otpevam neku pesmu", rekla je Ana tada za "Hello".

Ana Bekuta prvi put posle smrti Milutina Mrke Mrkonjića na snimanju Zvezda Granda.
ATA / Antonio Ahel Ana Bekuta prvi put posle smrti Milutina Mrke Mrkonjića na snimanju Zvezda Granda.

Ana Bekuta je prethodno, u novembru 2021. godine, ostala i bez emotivnog partnera Milutina Mrkonjića, a smrt majke sada je ostavila još jednu veliku prazninu u njenom srcu.

"Godina je dana od mog ličnog smaka sveta. Još se nisam pomirila sa tim da korak u hodniku nije tvoj, i da poziv na telefonu nije tvoj, i da čežnjivi pogled iz prvog reda u publici nije tvoj", napisala je pevačica u novembru prošle godine, na godišnjicu Milutinove smrti.

Još fotografija Ane Bekute pogledajte u galeriji ispod.

ATA / Antonio Ahel Pevačica često izaziva komentare svojim modnim kombinacijama.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Tekst: Lepa&Srećna