Nina Šerbedžija, srednja ćerka legendarnog glumca Radeta Šerbedžije, udala se za našeg glumca Filipa Đurića. Do oltara ju je, po tradiciji, doveo otac, a ceremonija se odigrala u Novom Sadu gde mladoženja živi i radi.

Lepa Nina je blistala u raskošnoj dugoj venčanici, a odmah iza mladenaca su išle njene sestre Milica i Vanja. I majka Lenka je bila tu i veselo pevala sa svatovima.

Nina je Filipa upoznala na Brionima gde njeni roditelji svakog leta organizuju pozorišne predstave u Teatru Uliks. Kaže da joj je on bio prvi dečko pa je ova svadba ostvarenje velikog sna.

Đurić je najpoznatiji po ulozi negativca Strahinje u seriji "Grupa", a glumio je i u seriji "Sinđelići", advokatskoj sagi "12 reči" kao i u "Crnoj svadbi" Nemanje Ćipranića. Završio je glumačku akademiju u Novom Sadu gde radi kao asistent.

Filip-Djuric.jpg
Printskrin 

Nina je, takođe, glumica i već sa 16 godina i ona je nastupila na Brionima u predstavi "Romeo i Julija '68". Iza sebe ima dva filma "Cry of the Butterfly" iz 2014. i "Welcome" iz 2010. godine, a zajedno sa ocem je snimila film "Blossom".

Šerbedžija ima petoro dece. U braku sa pokojnom balerinom Ivankom Cerovac dobio je sina Danila (49), koji je filmski producent, i ćerku Luciju (47), inače poznatu glumicu. Nekoliko godina nakon razvoda venčao se sa Lenkom Udovički, s kojom je dobio tri ćerke - Milicu, Ninu i Vanju, koja jedina nije u umetničkim vodama.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Tekst: Lepa&Srećna

BONUS VIDEO:

NE BOJ SE! NISI SAM! Rade Šerbedžija recituje u znak podrške onkološkim pacijentima Kurir