Elma Sinanović je veoma vezana za svoju ćerku Huliju,naročito pošto je ostala bez muža. Njih dve su jedna drugoj oslonac, a sada je došlo vreme da mezimica napusti majčinsko gnezdo u Novom Pazaru.

Devojka je navodno u vezi sa šeikom iz Katara i, kako svedoči jedna Elmina prijateljica, njih dvoje su "kao stvoreni jedno za drugo". 

Elma je oduševljena budućim zetom, a kaže da su njegovi i svi u okolini očarani Hulijinom ljepotom. Tretiraju je kao princezu. Oni se zabavljaju već neko vreme, pa sad Hulija živi na relaciji Katar - Srbija. 

hulija sinanovic-min.jpg
Instagram / hulijasinanovic 

Očekuje se trenutak kad će se devojka i preseliti u Katar, a majka je spremna da izdrži sve zarad sreće svoje ćerke. Uvek je podržavala njene izbore, pa tako i ovaj, koji je mnoge iznenadio. I ona sama planira da uskoro poseti Katar.

hulija sinanovic 2-min.jpg
Instagram / hulijasinanovic 

Svi su očekivali da će se i Hulija opredeliti za estradu, naročito otkako je snimila duet s majkom. Pokazala je veliki talenat, ali je shvatila da je ne zanima previše javni život. Zato je  odlučila da krene drugim putem. 

hulija sinanovic 3-min.jpg
Instagram / hulijasinanovic 

Jedini bol u njenom životu koji još ne prolazi je onaj za ocem. Svakog oktobra, Elmina ćerka objavi tužno sećanje na svog babu: "Znam da me vidiš i vodiš", napisala je nedavno uz snimak sa njim.

Tekst: Lepa&Srećna