Snaja Teodore Džehverović, Adriana Kadar porodila se, a ćerkici su dali ime Dorotea. Srećna tetka je upoznala bratanicu, a ovaj dirljivi prvi susret je ovekovečen i slikom objavljenom na Instagramu.

Teinog brata su i kritikovali na ovoj društvenoj mreži. "Nemam snage ni mnogo da pišem… Danas sam doživeo najveću sreću u životu. Doživljaj je neopisiv a emocije samo jednom u životu. Toliko sam želeo da prisustvujem porodjaju i da zajedno dočekamo na svet našu Doroteu. Želja nam se ispunila u poslednjem trenutku jer je Bog tako hteo. Svakom tati bih to preporučio.

bratanica teodore dzehverovic-min.jpg
Instagram / sasadzehverovic 

Moja žena je danas bila heroj i ponosim se njom. Bićeš najbolja mama na svetu", napisao je on na Instagramu, zbog čega su mu prigovorili da ne mora baš sve odmah da se objavi na mrežama.

Međutim, novinare koji su kontaktirali majku srećnog tate radi izjave iznenadio je komentar Goce Džehverović. Nju su već sutradan sačekale loše vesti da joj je najbolja drugarica umrla.

"Izvinite, malo sam u šoku... ", izjavila je uplakana Gordana. "Slavili rođenje jesmo, ali ja sam imala smrtni slučaj rano jutros u sedam sati. Moja najbolja drugarica je preminula noćas, bila mi je kao rođena sestra i više od sestre mi je bila", kazala je kroz suze.

"Totalno su mi pomešana osećanja sad, na vezi sam sa njenom porodicom. Šta ti je život, ovde imaš radost, a već sutra tugu. Najsrećniji trenutak mi je bio kada se rodilo unuče, a ovo danas najtužniji, ko bi rekao! Eto, držim se jedva", kazala je majka popularne pevačice.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Tekst: Lepa&Srećna

BONUS VIDEO:

teodora džehverović  Instagram/teodoradzehverovic