Ljubav sve pobeđuje, prvi je komentar koji su fanovi ostavili na profilu Teodore Džehverović koja je upravo objavila divne vesti.

Mala Džehva, kako je svi popularno zovu, presrećna je što je mogla da objavi odštampane slike sa ultrazvuka na kojem se vidi da je beba na putu. Ona je nedavno odlučila da neće objavljivati privatne slike, ali očigledno je da ovoj prilici nije mogla da odoli. Svi je pitaju i kad se udaje?

Teodora je presrećna što će postati tetka! Podsetimo, njen brat Sava se oženio u septembru 2021. godine, mladenci su morali da pomeraju termin usled pandemije korona virusa. Zato je Teodora bila presrećna kad je porodica najzad bila u mogućnosti da proslavi sklapanje braka Save i njegove izabranice Adriane Kadar.

Sada je zajedno s njima proslavila i lepe vesti, pa pogledajte i sami kakvo je "vrištanje" nastalo kad su budući mama i tata pokazali snimak ultrazvuka. 

Što se tiče njenih planova za budućnost, Teodora zasad ništa ne nagoveštava. 

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Tekst: Lepa&Srećna