Vest da je snaja Enesa Begovića rodila sina dolazi kao kap sreće u more tuge koja je snašla ovu porodicu. Pevač je izgubio sina Armina u 29. godini i ovaj strašni gubitak veoma teško podneo.

Snaja Almina je tad imala još samo tri nedelje do porođaja. Armin je silno želeo dete, a u prilog tome govori i činjenica da je bio prekinuo sa terapijama kako bi se ostvarila trudnoća.

On se godinama lečio od autoimune bolesti o kojoj porodica nije iznosila detalje, ali je poznato da je otac Enes davao desetine hiljada evra na terapije u Turskoj.

Enes Begović
Instagram / enesbegovic63 

Mladiću se stanje bilo stabilizovalo, Almina i on su očekivali dete, kad je dobio bakterijsku infekciju od čijih posledica je i preminuo.

Arminovi prijatelji su ispričali neutešnom ocu momkov plan da sinu da ime Ali, dok je pevač unuku namenio sinovljevo ime. Sad mediji javljaju da je doneta odluka i da će mališan nositi ime Ali-Armin, u znak neprolaznog sećanja na prerano preminulog oca.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Tekst: Lepa&Srećna

BONUS VIDEO:

Šerif Konjević i Enes Begović ušli u poznati beogradski restoran i napravili haos! Promo