Rada Manojlović našla se na meti uvreda nakon što je objavila snimak kako parkira kola. Mnogima je zasmetalo što je pevačica bez šminke, pa su komentari bili mahom negativni. Međutim, Radu to nije pokolebalo pa se oglasila u istom izdanju, ovoga puta sa infuzije.

"Ovo sam htela da vam kažem, snimak iz auta, za koji me čašćavate uvredama na račun fizičkog izgleda i lica, nastao je posle ove terapije. Bolesna sam, iscrpljena, neispavana, na infuzijama i inhalacijama, kao što vidite. To nema nikakve veze zato što mene moj izgled ne opterećuje, ne obavezuje i ne sprečava da živim, kao očigledno neke od vas, kojima posebno smeta moj izgled. Šta da vam kažem, žao mi je što je tako, ali ja sam sebi i ovako lepa inače, naravno, ne bih objavila", rekla je pevačica u snimku na TikToku, a zatim se oglasila i na Instagramu.

Rada Manojlović odgovorila na uvrede
Instagram/Rada Manojlović 

"Ne bih uopšte obraćala pažnju, verujte, ja sam sve ovo davno prevazišla, ovaj video je edukativnog karaktera i posvećen je devojčicama koje me vređaju i za koje sam (po njihovim komentarima na TikToku), shvatila da su pod velikim pritiskom da budu lepe. Nemojte niko da vas pritiska i opterećuje. Život je jedan, oslobodite se svega što vam nameću i uživajte u životu", napisala je Rada pa dodala:

"Morate da volite sebe! Ljudi, šta vam je, pod velikim ste pritiskom lažnog sjaja, filtera, estetskih tretmana i svega, zaboravili ste kako izgleda potpuno prirodna osoba, bez veštačkih trepavica, obrva, urađenih usana. Nemam ništa protiv, ali čemu vređanje nekoga (mene), ko to sve nije uradio? Opustite se, majčinski i drugarski vam kažem, zbog vas, verujte mi, mnogo će vam biti lakše. Meni je i ovako dobro i sve vas volim", rekla je Rada, a onda i otkrila zbog čega je na infuziji.

"Nisam bolesna "bolesna" da ne mogu da pevam, više umor i iscrpljenost, dakle vidimo se na nastupu sutra i nadalje u svim zakazanim gradovima, bez brige",  zaključila je Rada.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Tekst: Lepa&Srećna

BONUS VIDEO:

"BOLESNA SAM U MOZAK, TREBA MI NEKO DA BUDE TU 24/7!" Rada Manojlović otkrila: BOLUJEM OD TOGA DA VEZA BUDE BRAK ZA CEO ŽIVOT Kurir televizija