Aleksandra Prijović uživa u jednom od najlepših životnih perioda. Osim što u braku sa Filipom sve savršeno funkcioniše i zajedno odgajaju njihovog sina Aleksandra njena karijera je, čini se, na vrhuncu.

Nakon što je objavila novi album koji je fenomenalno prihvaćen kod publike pevačica je uspela ono što mnoge njene kolege sanjaju - da rasproda Štark arenu. Sada stiže još jedna lepa vest.

Naime, Aleksandra je održala konferenciju za medije i tom prilikom otkrila da je zakazala još jedan koncert u Štark areni.

"Dobar dan svima. Prvo moram da kažem da imam tremu i da sam je poslednji put imala pre deset godina. Hvala vam što ste došli i hvala na razumevanju jer sam još pre par meseci rekla da ćemo se družiti. Hvala vam puno svima, mojim saradnicima, publici i svima koji su bili uz mene", rekla je pevačica, a potom otkrila datum drugog koncerta nakon čega nije mogla da zadrži suze.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Tekst: Lepa&Srećna

Prijovićka se rasplakala kad je otkrila novi datum koncerta Kuri