PorodicaRoberta De Nirapreživljava teške dane. Leandro De Niro Rodrigez, unuk slavnog glumca umro je u 19. godini.

De Nirova ćerka Drina je objavila tužnu vest na svom Instagram nalogu, uz fotografiju sa sinom, uz koju je dopisala:

"Moj divni, slatki anđele. Volela sam te toliko da nema reči koje mogu to da opišu. Od trenutka kad sam te osetila u stomaku", piše Drina. "Bio si moja radost i sve što je čisto i stvarno u mom životu.

Želela bih da sam s tobom sada. Želela bih da sam s tobom. Ne znam kako da živim bez tebe, ali pokušaću da nastavim i da širim ljubav i svetlost koju sam osećala zato što sam bila tvoja majka.

"Toliko su te voleli, toliko su te cenili, volela bih da je samo ta ljubav mogla da te spase. Toliko mi je žao, bebo moja", dodala je očajna majka, a sada se oglasio i Robert de Niro.

"Duboko sam potresen zbog smrti mog voljenog unuka Lea. Veoma smo zahvalni na svim izjavama saučešca. Molimo vas da nam pružite privatnost kako bismo ožalili gubitak Lea.", prenosi DailyMail.

 Podsetimo, on je nedavno postao otac po sedmi put. 

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

 Tekst: Lepa&Srećna

BONUS VIDEO:

TUŽNE VESTI IZ HOLIVUDA: Legendarni glumac Brus Vilis zbog bolesti napušta svet glume Kurir televizija

Robert de Niro je prekinuo ćutanje i oglasio se povodom smrti svog 18-godišnjeg unuka Leandra koji je pronađen mrtav u nedelju popodne sa belom praškastom supstancom na tanjiru pored njegovog tela.


U današnjoj izjavi, glumac je rekao: "Duboko sam potresen zbog smrti mog voljenog unuka Lea. Veoma smo zahvalni na svim izjavama saučešca. Molimo vas da nam pružite privatnost kako bismo ožalili gubitak Lea.", prenosi DailyMail.

Leandro De Niro Rodrigez je bio sin De Nirove usvojene ćerke Drene (51) i umetnika Karlosa Rodrigeza. Drena je u nedelju objavila tužne vesti povodom sinovljeve smrti na Instagramu, rekavši: "Volela bih da te samo ta ljubav može spasiti."